Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 22 » Мін’юст закликав громадські організації негайно внести поправки до Статутів через зміни в податковому законодавстві
16:29
Мін’юст закликав громадські організації негайно внести поправки до Статутів через зміни в податковому законодавстві

 

ЗАКОН  Є  ЗАКОН

 

 

 

 

Мін’юст закликав ГО внести поправки

до статутів через зміни в податковому

законодавстві

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Міністерство юстиції України звертає увагу представників українських громадських організацій на необхідність внести зміни до статутів, інакше з січня 2017-го вони будуть платити податки.

 

«Я хочу скористатися можливістю, щоб зробити оголошення для всіх громадських організацій, які зареєстровані і працюють в нашій державі. Річ у тім, що в 2015 році були внесені певні зміни в податкове законодавство і через них громадським об'єднанням потрібно привести свої статути у відповідність до вимог податкового законодавства», – повідомив заступник міністра юстиції Павло Мороз на брифінгу у вівторок, 22 листопада, якого процитувало агентство «Інтерфакс-Україна».

 

За його словами, ті громадські організації, які цього не зроблять, з 1 січня 2017 року почнуть платити податки.

 

«Іншими словами, щоб громадським об'єднанням зберегти статус неприбуткових організацій з 1 січня 2017 року, їм потрібно привести свої статути у відповідність до вимог податкового законодавства», – наголосив заступник міністра.

 

В той же час про які саме зміни йдеться Мороз не вказав, як не повідомила про це і прес-служба Мін’юсту, яка оприлюднила відповідний заклик ще 18 листопада. Натомість там повідомили, що у кожному місті буде запроваджено роботу «гарячої телефонної лінії з питань державної реєстрації громадських формувань».

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://zaxid.net/news/showNews.do?minyust_zaklikav_go_vnesti_zmini_do_statutiv_cherez_zmini_v_podatkovomu_zakonodavstvi&objectId=1410304

 

Переглядів: 575 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 01.05.2024, 23:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024