Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 24 » Вакцинний саміт у Львові
19:57
Вакцинний саміт у Львові

 

ІНВЕСТИЦІЯ  У СВОЄ  ЗДОРОВ'Я

 

 

 

Сьогодні, 24 листопада, у Львові відбувся

вакцинний саміт

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Конференція була присвячена досягненню ycпixy в захисті вiд вакцинокерованих захворювань, що базуються на принципах доказової медицини та побудові ефективної взаємодії мiж лікарем та суспільством. Саміт пройшов в режимі онлайн-зв’язку.

 

Мiжнароднi експерти в галузі iмунiзацiї поділилися досвідом з впровадження програм iмунiзацiї в країнах світу. До роботи у конференції долучилися лiкарi-педiатри, iнфекцiонiсти, неонатологи, гінекологи, сiмейнi лiкарi та iншi.

 

 

 

 

«Наш Саміт проходить в Києві, Одесі, Запоріжжі, Львові та Харкові. Для нас важливими є вплив вакцинації та кількість імунізованого дитячого населення. Вакцинація дозволяє попередити, а не лікувати хворобу. Маніпуляція займає 10 секунд, тому краще подбати про своє здоров’я», - привітав учасників Саміту к.м.н, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НМАПО ім. П.Л. Шупика Федір Лапій.

 

Зі своїми доповідями поділилися медичний директор з наукових питань та питань охорони здоров'я ГлаксоСмітКляйн Річард Адегбола «Здорове суспільство – мета програм імунізації», медичний керівник напрямку співпраці з ГАВІ та наднаціональними організаціями ГлаксоСмітКляйн Шайлеш Мехта «Безпека вакцин: на чому ґрунтуються наші знання» та медичний директор регіону СНД відділу вакцин ГлаксоСмітКляйн Євген Шпеєр «Формуємо довіру до вакцинації: роль лікаря».

 

 

 

 

Доповідачі звернули увагу присутніх на важливість вакцинації, історичну складову введення імунізації серед населення та глобальному плані дій ВООЗ.

 

 

«Вакцинація дозволяє попереджувати 28 захворювань. Одним з цих захворювань була віспа, яка стала важким тягарем, проте після проведення кампанії з вакцинації, розпочатої у 1967 році, вдалось її подолати. У 1977 році було зареєстровано останній випадок цієї недуги. Кожну секунду у світі отримують щеплення близько 30 дітей. В 2011 році 1,5 млн дітей до 5 років померли від захворювань, які можна було б попередити. «Десятиліття вакцин» - це глобальний план дій щодо вакцин на 2011-2020 рр., метою якого є охоплення більше 90% населення», - розповів Річард Адегбола.

 

 

Шайлеш Мехта ознайомив учасників Вакцинного Саміту з різницею між вакцинами і лікарськими засобами, безпекою, реєстрацією вакцин та класифікацією небажаних явищ після імунізації.

 

 

Про роль лікаря та довіру до вакцинації, а також правила і психологічні фактори імунізації розповів Євген Шпеєр: «Вакцинація – це вигідна інвестиція у своє здоров’я».

 

 

 

Фото - Прес-служби Департаменту охорони здоров'я ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/5482.html

 

Переглядів: 494 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 05:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024