Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 25 » У м. Покровську відбувся Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості для осіб з інвалідністю
16:28
У м. Покровську відбувся Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості для осіб з інвалідністю

 

ДОСТОЙНУ  РОБОТУ  КОЖНОМУ

 

 

     

     У м. Покровську відбувся Ярмарок вакансій

     і послуг служби зайнятості для осіб

     з інвалідністю 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 25 листопада,  в Покровському МЦЗ Донецької області відбувся Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості дня осіб з інвалідністю в рамках відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю, який відвідало 23 особи.

 

«Головна мета служби зайнятості – щоб кожен українець мав достойну роботу із гідною заробітною платою, а кожен роботодавець був забезпечений кваліфікованими кадрами, які працюють на розвиток міста, регіону та країни в цілому», - розпочав захід директор Покровського МЦЗ Донецької області.

 

У цьому заході взяли участь представники роботодавців: Філія "збагачувальна фабрика "Свято-Варваринська" ПРАТ "Донецьксталь" - металургійний завод", Відділ освіти Покровської міської ради, Покровська ЦРЛ, Комунальна медична установа "Центр первинної медико -санітарної допомоги", ФОП Виноградов Ігор Володимирович та соціальні партнери: Красноармійська районна організація інвалідів, Красноармійська міська організація Товариства Червоного Хреста України, Міжрайонна МСЕК м. Покровська, Територіальний центр Покровського району.

 

Учасники Ярмарку дізналися більш детально про нові можливості служби зайнятості: запис та розповсюдження відео резюме і відео вакансії, організації і проведення online- співбесіди, дистанційне професійне навчання безробітних осіб у Центрах професійно - технічної освіти державної служби зайнятості.

 

Використання інноваційних методів і підходів на ринку праці значною мірою зменшує напругу на ньому, задовольняючи швидкозмінні потреби як роботодавців так і працівників.

 

Учасники заходу отримали інформацію про умови працевлаштування, соціальні гарантії, перспективні вакансії, можливості кар’єрного росту. Шукачі роботи проходили співбесіди, консультувалися безпосередньо у представників роботодавців щодо умов праці та розміру заробітної плати. Усі бажаючі залишили свої резюме для подальшої співпраці.

 

Роботодавці задоволені оперативною роботою фахівців центру зайнятості, а безробітні отримали корисну інформацію та можливість перспективи працевлаштування.

 

 

 

Фото – www.06239.com.ua

За джерелом:

http://www.06239.com.ua/article/1455281

 

Переглядів: 516 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 12:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024