Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 26 » Українські літаки розпочали гасіння лісових пожеж в Ізраїлі (ВІДЕО)
15:34
Українські літаки розпочали гасіння лісових пожеж в Ізраїлі (ВІДЕО)

 

П'ЯТИЙ  ДЕНЬ  НЕБУВАЛОЇ  ПОЖЕЖІ

 

 

 

 

Українські літаки розпочали гасіння

лісових пожеж в Ізраїлі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Екіпажі літаків Державної служби України з надзвичайних ситуацій «АН-32П» розпочали гасіння лісових пожеж в Ізраїлі.

 

Екіпажі літаків «АН-32П» провели розвідку на місцевості та розпочали гасіння лісових пожеж. Як повідомляв УНІАН, в Ізраїлі п’ятий день вирують масштабні лісові пожежі, евакуйовані сотні людей. У подоланні стихії Ізраїлю допомагають 13 країн.

 

 

 

 

 

 

Місцеві ЗМІ припускають, що перші пожежі, які почалися 22 листопада стали наслідком необережного поводження з вогнем в умовах сухої погоди й сильного вітру. Ситуацією скористалися зловмисники, які здійснювали навмисні підпали в лісах біля ізраїльських населених пунктів.

 

Як ми уже повідомляли,  24 листопада Президент України Петро Порошенко підписав Указ, яким доручив уряду терміново надати гуманітарну допомогу Ізраїлю. Президент також доручив міністру внутрішніх справ направити до Ізраїлю два літаки Ан-32 для допомоги в гасінні пожеж. 25 листопада два літаки ДСНС «Ан-32П» вилетіли до Ізраїлю для надання допомоги в ліквідації пожеж, що там вирують донині.

 

 

 

 

 

Довідково:

 

У ізраїльському місті Хайфа після пожеж, які вирують в країні кілька днів, залишилися без даху над головою 213 сімей, передає УНН з посиланням на IsraelInfo.

 

"У Хайфі після пожеж залишилися без даху над головою 213 сімей. Їх квартири сильно постраждали від вогню і визнані небезпечними для проживання. В цілому пожежами пошкоджено понад 110 будинків і 860 квартир. Мерія виставила охорону біля входів в сильно постраждалі будинки", - йдеться у повідомленні.

 

Мерія Хайфи з 13:00 вирішила перекрити в'їзди до постраждалого від пожеж кварталу Ромема. У муніципалітеті пояснюють, що потік людей, які їдуть фотографувати наслідки пожежі, заважає роботі міських служб з ліквідації наслідків лиха.

 

У ніч на суботу всі жителі поселення Халаміш в районі Біньямін були евакуйовані через лісову пожежу, що перекинулася на житлові квартали. Повністю згоріли 15 будинків, ще 25 будинків пошкоджені. До гасіння пожежі вранці підключилася авіація. Вночі з поселення були евакуйовані всі його жителі, близько 300 сімей.

 

Як зазначається, за підозрою в підпалі поселення були заарештовані двоє палестинців. Через короткий час служби безпеки встановили їх непричетність до пожежі в Халаміші і відпустили затриманих.

 

Незадовго до півночі через пожежу в межах міста Назарет був відданий наказ про евакуацію жителів будинків, що опинилися під загрозою. Займання швидко ліквідовано, жителям дозволили повернутися в свої будинки.

 

Загасили і пожежу в районі Ваді Ара поблизу Умм аль-Фахмі. Небезпеки для житлових кварталів немає.

 

Вночі через коротке замикання спалахнула пожежа в житловому будинку в Маале-Адумім. Від їдкого диму постраждали 12 осіб, троє з них госпіталізовані у важкому стані.

 

Пожежникам вдалося зупинити поширення вогню в районі селища Натаф. Жителям було рекомендовано не повертатися в будинки до ранку. У селищі згоріли ресторан і житловий будинок.

 

Сьогодні жителям селища Харашим дозволено повернутися в свої будинки: пожежні впоралися з лісовою пожежею на гірському схилі.

 

Метеопрогноз обіцяє поступове ослаблення вітру і невелике підвищення температури, починаючи з суботи, дощів не очікується до середи.

 

Міністерство екології повідомляє про підвищений рівень забруднення повітря на більшій частині території країни.

 

Вказано також, що у п'ятницю ввечері в аеропорту Бен-Гуріон приземлився "Супертанкер". У суботу він мав включитися в роботу з гасінню пожеж.

 

 

Фото –УНІАН

За джерелом:

http://www.unian.ua/incidents/1645907-ukrajinski-litaki-rozpochali-gasinnya-lisovih-pojej-v-izrajili-video.html

 

Переглядів: 597 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 05:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024