Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 28 » На Львівщині відкрили пункт екстреної медичної допомоги «Східниця» у новому приміщенні
14:00
На Львівщині відкрили пункт екстреної медичної допомоги «Східниця» у новому приміщенні

 

НОВЕ  ПРИМІЩЕННЯ

 

 

       

       Днями відбулося відкриття пункту

        екстреної  медичної допомоги «Східниця»

        у новому приміщенні

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В контексті реформування охорони здоров'я в Україні, важливе місце надається дошпитальному етапу,  введенням змін у підході до організації та функціонування служби  екстреної медичної допомоги. За сприяння директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Юрія Пацюрко, при підтримці та допомозі голови селищної ради с.м.т. Східниця Івана Піляка, працівники пункту екстреної медичної допомоги «Східниця» отримали нове приміщення.

 

25 листопада 2016 р. було урочисто відкрито новий пункт екстреної медичної допомоги «Східниця». У нових приміщеннях проведено ремонт, створені належні робочі місця для персоналу, закуплені меблі. Пункт має декілька  кімнат, у яких є все необхідне для повноцінного функціонування – кімната для аптечного складу, санітарний вузол, диспетчерська, кімната старшого фельдшера та кімнати для перебування персоналу пункту.

 

 

 

 

 

 

Учасниками церемонії були - селищний голова, представники районної держадміністрації, директор і представники Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Освячення новозбудованого пункту провели місцеві священослужителі.

 

 

 

 

 

 

У подарунок працівники нового пункту екстреної медичної допомоги «Східниця» отримали нові комплекти костюмів та пам’ятну картину, що символізує селище Східницю.

 

 

Довідка

 

Пункт екстреної медичної допомоги «Східниця» є структурним підрозділом Дрогобицької підстанції екстреної медичної допомоги КЗ ЛОР ЛОЦЕМД МК. 1 січня 2013 року пункт увійшов у склад центру. На даний час екстрену медичну допомогу на дошпитальному етапі населенню селища Східниця, туристам, гостям надає одна фельдшерська бригада. 

 

Починаючи з 2010 року, на виконання умов Гранту  у реалізації  міжнародного медичного проекту за Програмою Добросусідства Польща–Білорусь–Україна, нові приміщення отримали працівники пунктів медицини катастроф «Жовква», «Миколаїв», «Буськ», «Новояворівськ».  Також після приєднання у 2013 році відділень швидкої медичної допомоги до Львівського центру медицини катастроф (на втілення Закону України «Про екстрену медичну допомогу») відкрито нові підстанції, де  поліпшили свої умови роботи та у відремонтованих приміщеннях працюють колективи Золочівської, Самбірської, Дрогобицької підстанцій екстреної медичної допомоги. 

 

 

Фото – ДОЗ ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/5490.html

 

Переглядів: 600 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 13:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024