Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Листопад » 29 » Благодійники - Чернівецькій МО ТЧХ України (ВІДЕО)
17:25
Благодійники - Чернівецькій МО ТЧХ України (ВІДЕО)

 

ДОБРОТВОРЦІ  ЗМІНЮЮТЬ  СВІТ

 

 

 

Великі досягнення творяться спільними

зусиллями і лише за умов щирого добродійного

пориву. Так, наприклад, благодійники посприяли

нещодавно Червоному Хреста у доставці

в буковинські лікарні медичного обладнання

від добротворців з Німеччини

 

 

 

 

 

 

 

Працівники компаній «Вікна Стиль Трейдин» та «Водограй» спільно з міською організацією Червоного Хреста привезли з Німеччини до столиці Буковини медичні засоби виробництва німецької компанії «Гартман».

 

11 листопада до Чернівців прибув гуманітарний вантаж з Німеччини, з невеликого села Фель. Компанія «Конвоїр груп Валдек» презентувала Обласному клінічному онкологічному диспансеру, пологовому будинку №2, Чернівецькому обласному кардіоцентру, Кіцманській ЦРЛ, дитячій міській лікарні, підрозділам УДСНС в Чернівецькій області всі необхідні медичні приладдя для поліпшення умов перебування хворих в медичних установах, а також для можливості ще швидше і якісніше надавати допомогу постраждалим.

 

Організацію та фінансову відповідальність за перевезення медичного вантажу загальною вагою більше 25 тонн взяли на себе дві великі чернівецькі компанії – «Вікна Стиль Трейдинг» та «Водограй».

 

Керівники цих компаній: «Вікна Стиль» - Микола Ключук та «Водограй» - Василь Зозуляк радо відгукнулися на прохання про допомогу Чернівецької міської організації Товариства Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

 

Гуманітарна допомога переправлялася з Німеччини трьома великогабаритними вантажівками. Вона прибула в Чернівці без пошкоджень чи втрат. Благодійники посприяли у вивантаженні гуманітарної допомоги і доставці її до пунктів призначення на своїх вантажівках.

 

 

Розподілили приладдя між буковинськими медичними закладами відповідно до потреб та специфікації роботи. Зокрема, Обласний клінічний онкологічний диспансер отримав 10 інвалідних крісел, 100 медичних ліжок, 17 механічний та 1 електричне ліжко, 94 матраци, 65 стільців, 12 медичних тумб, а також 800 кілограмів інших медичних матеріалів. Пологовий будинок № 2, в свою чергу отримав пеленальні комоди, медичні тумби, пологові ліжка – все для комфорту новоспечених матусь, а також їх новонароджених малят.

 

 

Дуже важливими матеріалами, привезеними з Німеччини, стали операційні пакети, рукавички, післяопераційні перв’язочні матеріали, підгузки, пелюшки, ходунки, столи та багато інших медичних засобів. Вони поліпшили матеріальну технічну базу лікарень і перебування в них хворих.

 

 

Голова Чернівецької міської організації Червоного Хреста, Алла Запухляк висловила щиру подяку доброчинцям: Миколі Ключуку та Василю Зозуляку за підтримку і фінансову допомогу в перевезенні гуманітарної допомоги, котра була так необхідна для наших лікарень, а найголовніше для поліпшення здоров’я буковинців.

 

 

Микола Ключук та компанія «Вікна Стиль Трейдинг» завжди відкриті до співпраці з благодійними організаціями  та неодноразово допомагали, допомагають зараз і обіцяють, що не зійдуть в майбутньому з дороги доброчинності. Вони слушно сподіваються, що змінюють світ на краще, вкладаючи свої зусилля в модернізацію буковинських лікарень та забезпечення їх медичними засобами.  

 

 

Колаж –www.pogliad.ua

За джерелом:

https://pogliad.ua/news/chernivtsi/blagodiyniki-zminyuyut-svit-318616

 

 

Переглядів: 552 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 23:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024