Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 3 » Міжнародний день інвалідів – в Уманській МРО ТЧХ України
18:46
Міжнародний день інвалідів – в Уманській МРО ТЧХ України

 

ТУРБОТА - НЕ  МІЛІЄ

 

 

     

     Уманська міськрайонна організація стала

     учасником масових заходів для  людей з

     інвалідністю, які відбулися у перші дні грудня

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майже сотня людей зібралися в ошатній залі Уманського медичного коледжу.

 

 

 

 

 

 

 

Серед них - керівники управління соціального захисту, громадських організацій. Майстрині – рукотворниці представили свої вишивки, поробки на огляд учасників зібрання. Вони охоче обмінювалися доробком та дарували свої  вироби учасникам акції. 

 

 

 

 

 

 

Святковий концерт за участю студентів коледжу, дітей з особливими потребами, а також ансамблю ветеранів „Катюша” - був окрасою зустрічі.

 

 

 

 

 

 

Близько 70 дітей з особливими потребами поспішали на святкову зустріч із  своїми однолітками в сяючу актову залу педагогічного університету. Учасники зустрічі завчасно підготували  для концертної програми улюблені пісні, вірші. Вони танцювали, розважалися, раділи новим знайомим, радо з ними спілкувалися. Поряд з ними були мами, тати, бабусі, дідусі, - рідні люди.

 

 

 

 

 

 

Серед тих, хто тепло спілкувався  під час проведення заходів з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, з дорослими та  дітьми з особливими фізичними потребами, з школярами і студентами - начальник управління праці та соцзахисту населення Галина Кучер, голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Чорна, декан факультету соціально-мистецької освіти педагогічного університету Інна Терешко, декан факультету дошкільної освіти Ірина Демченко, червонохресні  волонтери  названих факультетів.

 

 

 

   

 

 

 

Голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста В.Чорна відзначила  Почесною Грамотою міськрайонної організації та Подякою найбільш активних її членів. Тим, хто потребував гуманітарної допомоги, її було вручено тут таки на сцені під гучні оплески присутніх.

 

 

 

 

 

 

За участю волонтерів Червоного Хреста усім дітям, присутнім на зустрічі,  вручено від міськрайонної організації подарунки та іграшки. Для   дітей з особливими фізичними потребами - вихованців Центру реабілітації „Пролісок”,  для чорнобильців,  для жителів  Будинку  ветеранів, міськрайонна організація Червоного Хреста передала медикаменти і полівітаміни.

 

 

 

 

 

 

Нехай спільна турбота й увага про людей з обмеженими фізичними можливостями зміцнює їх впевненість в своїх життєвих можливостях!

 

 

 

Фото: Уманської МРО ТЧХУ

Прес - центр Уманської МРО ТЧХ України

 

Переглядів: 449 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 08:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024