Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 5 » УІІ-й благодійний бал на честь волонтерів і людей з інвалідністю відбувся у Запоріжжі (ВІДЕО)
20:22
УІІ-й благодійний бал на честь волонтерів і людей з інвалідністю відбувся у Запоріжжі (ВІДЕО)

 

БЛАГОДІЙНИЙ  БАЛ

 

 

 

У Запоріжжі пройшов УІІ-й щорічний бал,

присвячений Міжнародному дню волонтера

та Міжнародному дню інваліда

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На заході гостей чекала культурно-розважальна програма з різними майстер-класами, концертними номерами, поздоровленнями і лотереєю.

 

 

 

 

 

 

"Цей захід вже став традиційним для нашого міста, до його підготовки підключається багато різних організацій, як міських, так і громадських, що це дійсно одне велике загальне свято. З кожним роком до нас приходить все більше і більше гостей і зростає волонтерський рух. На цей раз наш бал особливий тим, що абсолютно прості люди похилого віку і люди з інвалідністю, могли поставити танцювальні номери і показати їх гостям ", - розповіла організатор балу Оксана Левченко.

 

 

 

 

 

 

Щороку волонтерський бал проходить за певною тематикою. На цей раз організатори вирішили повернутися до витоків цього виду заходів і зробили акцент на танцювальну складову свята. Під музичний супровід Запорізького військового оркестру гості в розкішних костюмах і сукнях демонстрували свої навички в хореографії. У танок пускалися і діти, і люди похилого віку, і люди з обмеженими можливостями, і волонтери. У перервах між танцями, гостей розважали вокальними номерами самодіяльні артисти ДК "Дніпроспецсталь" і пригощали солодкими безалкогольними напоями.

 

 

 

 

 

 

"Я стала волонтером, тому що мій чоловік інвалід на колясці, і я з ним беру участь у багатьох заходах. Ми, можна сказати, ведемо з ним світське життя, адже це набагато краще, ніж просто сидіти вдома. Такі бали необхідні для нашого міста , адже крім добре проведеного часу, тут можна пожертвувати гроші на благодійність. Наприклад, в цьому році тут збирають кошти на лікування дівчини, хворої на рак ", - поділилася з газетою" Індустріалка " волонтер, учасниця балу Анна Черненко.

 

 

 

 

 

 

"Ще зі студентських років я стала волонтером. П'ять років тому познайомилася з головою Червоного Хреста і більше не покидала волонтерську діяльність. Я вже другий раз на цьому балу, адже такі заходи підвищують мотивацію, показують, що ми не просто так працюємо, і що наша діяльність приносить користь. Оскільки тут беруть участь ще й люди з обмеженими можливостями, це їх робить особливо необхідними. Адже, незважаючи на фізичні вади, серед них багато тих, хто веде активний спосіб життя ", - зазначила гостя балу, волонтер Червоного Хреста Юлія Олефіренко.

 

 

 

 

 

 

Особливу увагу гостей свята привернув виступ подружньої пари волонтерів Ірини Петровської і Віктора Карпова, які виконали ліричний танець на інвалідних візках.

 

 

 

 

 

 

Організатори збираються і далі проводити подібні бали, відзначаючи їх необхідність в житті Запоріжжя.

 

 

 

 

 

Автор - Олександра Некрашевич

 

 

 

Фото – iz.com.ua

За джерелом:

http://iz.com.ua/zaporoje/111505-zimnyaya-skazka-v-zaporozhe-proshel-bal.html

 

 

Переглядів: 634 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 22:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024