Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 6 » ООН у 2017 році надасть допомогу 2,6 млн українців, які постраждали внаслідок конфлікту на Донбасі - І.Геращенко
11:08
ООН у 2017 році надасть допомогу 2,6 млн українців, які постраждали внаслідок конфлікту на Донбасі - І.Геращенко

 

ОПТИМІСТИЧНЕ  ПЛАНУВАННЯ

 

 

     

     Згідно Плану гуманітарного реагування

     для України на 2017 рік, буде надано допомогу

     2,6 мільйонам осіб, що постраждали внаслідок

     збройного конфлікту

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко написала на Facebook, передає УНН.

 

 

“Разом з міністром з питань окупованих територій взяла участь в запуску Плану гуманітарного реагування на 2017 рік, презентованого координатором системи ООН в Україні Нілом Волкером. Україна високо цінує гуманітарну допомогу міжнародних організацій, надану громадянам, що постраждали внаслідок зовнішньої агресії на Донбасі. Ми розглядаємо іх роботу як допомогу українцям в окупації і будемо всіляко підтримувати міжнародні гуманітарні місії. Це ганьба, що робота гуманітарних місій на окупованих територіях часто просто блокується, а безперешкодний доступ туди мають тільки російські гумконвої з товарами подвійного призначення”, – зауважила політик.

 

 

“7 грудня у Мінську, на гуманітарній підгрупі українська делегація вчергове поставить питання безперешкодного доступу міжнародних гуманітарних організацій до окупованого Донбасу. Ми в постійному діалозі з гуманітарними місіями і як пріорітетні вважаємо програми підтримки переселенців (в першу чергу забезпечення житлом і роботою), екологічну проблематику, відновлення інфраструктури, доступ до медицини, захист прав людини, звільнення заручників ( до цієї проблематики ані МКЧХ, ані інші місії не допущені бойовиками, на жаль)”, – написала політик.

 

 

“У свою чергу, Ніл Волкер розповів, що План гуманітарного реагування для України на 2017 рік включає 94 проекти, запропоновані 45 організаціями, в тому числі 35 національними та міжнародними неурядовими організаціями та 10 агентствами ООН. Згідно Плану буде надано допомогу 2,6 мільйонам людей, що постраждали внаслідок конфлікту. Сума необхідної допомоги на 2017 рік становить 214 мільйонів дол., з них 127 млн дол. є критично важливим порогом.

 

 

Відповідно до програми , передбачається реалізація проектів у наступних сферах: водопостачання, санітарія та гігієна, захист, охорона здоров’я та продовольство, продовольство та забезпечення доходів, житло, освіта, логістика, координація та багатоцільова грошова допомога.

 

 

План розроблявся за співпраці і координації з Міністерством з питань тимчасово окупованих територій, про це розповів В. Черниш. План передбачає допомогу найнужденнішим по обидві сторони лінії зіткнення”, – додала І.Геращенко.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело: 

http://www.unn.com.ua/uk/news/1624729-oon-u-2017-rotsi-nadast-dopomogu-2-6-mln-ukrayintsiv-yaki-postrazhdali-vnaslidok-konfliktu-na-donbasi-i-geraschenko

 

Переглядів: 478 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 01:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024