Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 10 » Білоруський Червоний Хрест готується до зимових екстремальних умов
17:20
Білоруський Червоний Хрест готується до зимових екстремальних умов

 

ЗИМА – СУВОРИЙ ВЧИТЕЛЬ

 

 

     

     Білоруський Червоний Хрест готується разом

     з партнерами до зимових екстремальних умов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Служба з реагування на надзвичайні ситуації та розшуку Білоруського Товариства Червоного Хреста бере участь в Республіканськім штабнім тренуванні з органами управління та силами державної системи попередження і ліквідації НС.

 

 

 

 

 

 

Мета тренування - оцінка реальності планування заходів щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, вдосконалення практичних навичок органів управління Державної системи попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій (ДСНС), посадових осіб ситуаційних штабів управління ліквідацією надзвичайних ситуацій у виробленні управлінських рішень, а також перевірка готовності елементів інформаційно-керуючої системи, сил і засобів ДСНС до рішучих дій при виникненні надзвичайних ситуацій.

 

 

 

 

 

 

За ЛЕГЕНДОЮ тактико-спеціальних НАВЧАНЬ, які проходять сьогодні в рамках тренування, склалися складні погодні умови, які визначає циклон, зміщається з території Західної Європи. Практичне відпрацювання дій проходить в Лідському районі. Рятувальники спільно з силами і засобами інших центральних органів виконавчої влади, місцевими органами влади, підприємствами та громадськими організаціями ліквідують затори на дорогах, аварію на ділянці газопостачання, проводять розчистку завалів, організовують пункти обігріву і харчування, а також притулки для тимчасового розміщення людей.

 

 

 

 

 

 

У навчаннях беруть участь загони швидкого реагування «ГРОДНО» і «МІНСЬК» Гродненської обласної та Мінської міської організацій БТЧХ. Загони організували пункти обігріву, забезпечили першою долікарською допомогою і гарячим чаєм умовних постраждалих.

 

 

 

 

 

 

Автомобілі підвищеної прохідності Pingauer 712 M готові для надання допомоги постраждалим в транспортуванні в умовах важких дорожніх умов.

 

 

 

Фото – Прес-служби БТЧХ

За джерелом:

http://redcross.by/belarus-gotovitsya-k-zimnim-ekstremalnym-usloviyam/#more-8237

 

Переглядів: 541 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 14:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024