Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 14 » Запорізька ОО ТЧХУ турбується про мінну безпеку громадян
10:22
Запорізька ОО ТЧХУ турбується про мінну безпеку громадян

 

ПРИХОВАНА  СМЕРТЬ

 

 

 

     Запорізька ОО ТЧХ України турбується

     про мінну безпеку громадян

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Днями в приміщенні обласного Центру Молоді нашим незмінним інструктором Червоного Хреста Іваном Здоровцевим був прояедений черговий тренінг з мінної безпеки.

 

 

 

 

 

 

За відгуками учасників, тренінг був дуже цікавим й інформативним.

 

 

 

 

 

 

Приємно, що з кожною зустріччю кількість учасників стає більшою: ті, хто вже проходив наш тренінг, приводять своїх знайомих і родичів. Ще більше радує свідомість жителів Запоріжжя і бажання їх отримати інформацію і знання, які на жаль, дуже необхідні в нинішній час.

 

 

 

 

 

 

Сумна статистика постраждалих невблаганно зростає. Лише за минулий тиждень в Запоріжжі й області від мін, боєприпасів, що не вибухнули, та інших вибухонебезпечних предметів загинуло 3 особи і були поранені ще 4.

 

 

 

 

 

 

Це показник не тільки порушень заходів безпечної поведінки з боєприпасами, а й брак знань про ці загрози в цілому. Люди продовжують вірити в те, що ця проблема їх не стосується або вони знають про це досить багато. А якщо щось і трапляється, то це не з ними. Це в телевізорі. Це десь там. Мене це ніколи не торкнеться. Але статистика говорить нам зворотне. Це може торкнутися кожного. В будь-який момент. Особливо, коли ми цього не чекаємо.

 

 

 

 

 

 

Повні, а головне достовірні знання про заходи безпечної поведінки, пов'язаної з мінами, боєприпасами та іншими вибухонебезпечними предметами, потрібні зараз цивільному населенню як ніколи.

 

Відгуки учасників тренінгу:

 

Влад Семівол

Незважаючи на вже наявні знання з теми, відкрив чимало цікавинок для себе! Інструктору окреме спасибі. Був би щасливий, якби в універі так само цікаво і легко викладали навчальний матеріал.

 

Катерина Пархоменко

Слава Богу, що я отримала такі знання на тренінгу, а не в житті ! Цьому повинні вчити в школі, але на жаль .... Діти люблять пізнавати світ на власних помилках, і не підозрюють, що помилки можуть бути фатальними (Дякую! Іван, дуже цікаво, з історіями, фактами, прикладами. Дохідливо і не нав'язливо.

 

Наталя Ромашка

На тренінгу я отримала багато корисних знань, які при необхідності (не дай Бог) можуть врятувати життя мені, моїм близьким. Як пролетів час на тренінгу, навіть не помітила, тому що було дуже цікаво, пізнавально. Після таких тренінгів відчуваєш себе на рівень вище всіх інших, завдяки отриманим знанням. Іван пояснював все на легко, цікаво і зрозумілою мовою. Молодець! Раджу і вам всім проходити такі тренінги. Повірте, зайвими такі знання не будуть.

 

Тетяна Крижанівська

Дуже пізнавальної та інформативно! Все найнеобхідніше, що потрібно знати про міни, тепер я вже маю. З'являється впевненість у завтрашньому дні і в своїх силах. Дякуємо)

 

Ольга Лукінова

Спасибі величезне за такий тренінг. Все в такій легкій і цікавій формі.Ці заняття можуть стати в нагоді будь-якій людині і в найнесподіваніший момент.

 

 

 

Фото – Запорізької ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://vk.com/redcross_zp

 

Переглядів: 545 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 00:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024