Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 15 » Кров для побратимів та онкохворих дітей здали бійці батальйону «Донбас»
09:13
Кров для побратимів та онкохворих дітей здали бійці батальйону «Донбас»

 

ДЕНЬ ДОНОРА У ГЛУХОВІ

 

 

     

     Кров для побратимів та онкохворих дітей

     здали бійці батальйону «Донбас»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 грудня виїзна бригада Сумського обласного центру служби крові відправилася до Глухова, де зголосилися здати кров на благодійні цілі військовослужбовці

 

Про це повідомляється на сторінці Сумського обласного центру служби крові у Facebook.

 

Військова частина польова пошта В 2287, яка нещодавно розмістилась у Глухові в палатках і гуртожитках замість казарм, переважно складається з досвідчених бійців добровольчого батальйону «Донбас». Багато з них вже не раз здавали кров, тому і зараз охоче відгукнулися на прохання допомогти.

 

"Ми звернулися до начальника медичної частини з пропозицією взяти участь у благодійній акції, - розповідає голова Глухівської міської організації Товариства Червоного Хреста України Світлана Кобзарьова. – Відгук був надзвичайний. Бійці згодилися здати кров для поранених в зоні збройного конфлікту на сході України – зараз ми збираємо безкоштовну кров для Дніпровського госпіталя, а також для онкохворих дітей Сумської обласної дитячої лікарні, та для поповнення банку крові Глухова. До них долучилися також студенти Глухівського педінституту та місцеві постійні донори. В цілому бажаючих здати кров зібралося набагато більше, ніж її було можливо прийняти за один раз, тому найближчим часом ми проведемо ще один день донора у Глухові".

 

"У нашому підрозділі майже всі – бійці батальйону «Донбас», - каже капітан Андрій Паньков. – Вони як ніхто розуміють, як потрібна кров для поранених. Якщо ми не можемо зараз допомогти нашим побратимам – то хоча б здати для них кров ми зобов’язані".

 

"Завжди хотіла здати кров, - розповідає студентка третього курсу Анастасія Олейник. – Адже так я можу допомогти людям. Здаю кров вперше, лише зараз перестала хвилюватися – боялася, що по якійсь причині мене не допустять і я не зможу здійснити свою мрію".

 

Дійсно, стати донором у цей чудовий день вдалося не всім. Але весела солдатська кровоздача неодмінно продовжиться, адже допомоги благодійних донорів потребують так багато людей.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://regionews.sumy.ua/?q=node/79232

 

Переглядів: 459 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 15:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024