Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 17 » Інформативна діяльність повинна посісти провідне місце у роботі Держлікслужби – Н.Гудзь
14:46
Інформативна діяльність повинна посісти провідне місце у роботі Держлікслужби – Н.Гудзь

 

ГЛАСНІСТЬ – ВЕЛИКА СИЛА

 

 

 

Усі без виключення суб’єкти ринку

фармацевтичних товарыв мають

відповідати вимогам світових

фармацевтичних практик

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це в авторській статті повідомила Наталія Гудзь, голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, повідомляє УНН.

 

 

"Методично-консультативна, інформативна діяльність повинна зайняти важливе місце у роботі Держлікслужби в цілому, включаючи її територіальні служби. Тільки так ми зможемо підтягнути суб’єктів фармацевтичного ринку до рівня вимог належних фармацевтичних практик. Вже легше з Належною виробничою практикою (Good manufacturing practice - GMP), адже на сьогодні в Україні провадять діяльність з промислового виробництва лікарських засобів 115 ліцензіатів, які відповідають вимогам GMP. Третина з них є флагманами вітчизняної фармацевтичної індустрії не лише у зв’язку з давно розробленою та впровадженою ефективною системою яко­сті, що ґрунтується на вимогах GMP, а й тому, що щоденне відтворення та підтвердження яко­сті процесів й, зрештою, готових лікарських засобів стало законом їх життя", - написала вона.

 

 

Також, Н.Гудзь відзначила, що прозорі правила гри, модифікація матеріально-технічної бази та контроль за умовами зберігання та транспортування лікарських засобів приносять очікувані результати на фармринку.

 

 

" Можна констатувати, що робота, розпочата за моєї участі 5 років тому, принесла очікувані результати. Власники цих підприємств, як колись вище керівництво компаній - виробників у далекому 1999 р., правильно зрозуміли посил тодішнього міністра охорони здоров’я України Юрія Спіженка про перехід на рейки GMP. Очевидно, що вигідніше грати у чесні ігри, навчаючи персонал, модифікуючи матеріально - технічну базу, впроваджуючи нові комп’ютерні програми для управління запасами, контролю за умовами зберігання та транспортування лікарських засобів, оборотністю запасів", - повідомила вона.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1627876-informativna-diyalnist-povinna-posisti-providne-mistse-u-roboti-derzhliksluzhbi-n-gudz

 

 

Переглядів: 602 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 06:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024