Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 21 » Дев’ятеро машинобудівників у м. Сумах поповнили лави Почесних донорів України
18:27
Дев’ятеро машинобудівників у м. Сумах поповнили лави Почесних донорів України

 

МИЛОСЕРДЯ   ДОНОРІВ  КРОВІ

 

 

 

Дев’ятеро машинобудівників у м. Сумах

поповнили лави Почесних донорів України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Плеяда Почесних донорів – працівників СНВО розрослася. Відповідно до нещодавніх рішень Міністерства охорони здоров’я України, даного високого звання удостоєні дев’ятеро сумських машинобудівників. Отож, відтепер на підприємстві налічується 218 заводчан із таким статусом. Кожен із них зробив більше 40 донацій, що у сумі перевищує 18 л крові.

 

Власне, до числа нагороджених увійшли: маляр цеху №4 Олександр Гетьман, провідний інженер-конструктор ІТЦ Геннадій Єрмаков, слюсар-ремонтник цеху №53 Валерій Страшенко, інженер-лаборант центральної заводської лабораторії Ольга Бойко, котельник цеху №14 Дмитро Горбань, фрезерувальник цеху №17 Сергій Піддубний і аж троє представників цеху №16: маляр Валентина Тютюнник, котельник Едуард Гузь, токар Дмитро Покутний.

 

Голова первинного осередку Товариства Червоного Хреста СНВО Раїса Волжина відзначає, що всі заводчани, котрі продовжують ділитися часточкою власної крові заради спасіння нужденних, – справжні герої.

 

 

 

 

 

На знмку: Почесні донори Сумського НВО, учасники Всесвітнього дня донора крові у 2016 р.

 

«Бути донором – це висока та відповідальна чеснота. І я щиро дякую сумським машинобудівникам за добро і милосердя, котрі вони попри все плекають у своїх серцях, – говорить співрозмовниця. – У той же час хочу повідомити, що вже є рішення стосовно пільг Почесним донорам на 2017 рік. Зокрема, як і раніше, містяни, що мають дане звання, отримуватимуть 25-відсоткову знижку на оплату за комунальні послуги (природний газ та електроенергію). Крім того, за ними зберігається право безоплатного проїзду в громадському транспорті. Є й абсолютно нова преференція – у наступному році Почесні донори, які мешкають в обласному центрі, одержать по 500 грн на оздоровлення. У даний час формуються списки. Безперечно, до них потраплять і працівники СНВО, які були, є і, впевнена, будуть і надалі головними рушіями донорського руху на Сумщині».

 

 

 

 

 

 

Протягом 2016 року в заводському банку крові відбулося 23 акції, під час яких зроблено близько 1780 кроводач, а це більше 400 л крові і приблизно такі ж обсяги плазми. Завдяки сумським машинобудівникам допомогу у вигляді крові та її компонентів наразі отримали 126 людей. Завтра у донорському центрі відбудеться заключний у поточному році День донора, участь в якому планують взяти понад 100 працівників об’єднання.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://sumy.today/devyatero-mashynobudivnykiv-popovnyly-lavy-pochesnyh-donoriv-ukrayiny

 

Переглядів: 648 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 03:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024