Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 22 » Павлоградська міська рада вирішила проблему патронажної служби Червоного Хреста власними силами
22:33
Павлоградська міська рада вирішила проблему патронажної служби Червоного Хреста власними силами

 

СОЛОМОНОВЕ  РІШЕННЯ

 

 

 

     Павлоградська міська рада, що на Дніпропетровщині,

     вирішила проблему патронажної служби Червоного Хреста

     власними силами

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як ми уже повідомляли, МОЗ з 2017 року припиняє фінансування Червоного Хреста України за рахунок держбюджету. У м. Павлограді патронажні сестри Павлоградської міської організації Товариства Червоного Хреста України увійдуть у штат територіального центру соціального обслуговування одиноких та непрацездатних громадян та відділу охорони здоров'я. Для цього вводяться 3 штатні одиниці. Таке рішення прийняла Павлоградська міськрада на сесії 16 грудня.

 

 

«МОЗ не бачить сенсу в дублюванні Червоним Хрестом функцій Мінсоцполітики в частині надання соціальних послуг одиноким непрацездатним соціально незахищеним верствам населення», - йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства охорони здоров'я України.

 

 

Таке рішення аргументують тим, що в усьому світі благодійні організації, однією з яких є також і Червоний Хрест, фінансуються за рахунок добровільних пожертвувань донорських організацій, небайдужих громадян, членських внесків, а не з коштів державного бюджету. Кошти, які раніше виділялися на Червоний Хрест, МОЗ вирішив перерозподілити на інші програми.

 

 

Щодня сестри милосердя Товариства Червоного Хреста України в м. Павлограді відвідують 60 одиноких людей похилого віку та людей, прикутих до ліжка - купують їм продукти харчування, допомагають прибирати житло, роблять уколи, перев'язки, обробляють пролежні і годують.

 

 

Павлоградська міська організація Товариства Червоного Хреста України буде продовжувати існувати і надалі, але вже за рахунок спонсорських та грантових коштів, і займатиметься благодійною допомогою вимушеним переселенцям, хворим на туберкульоз та іншим соціально незахищеним категоріям людей.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://xn--80aafeg3bveo.dp.ua/25773

 

Переглядів: 597 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 12:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024