Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 27 » У м. Селідове на Донеччині урочисто відкрили за участю Червоного Хреста головну новорічну ялинку міста
11:34
У м. Селідове на Донеччині урочисто відкрили за участю Червоного Хреста головну новорічну ялинку міста

 

СВЯТО У ШАХТАРСЬКОМУ МІСТІ

 

 

 

 

У м. Селідове урочисто відкрили головну

новорічну ялинку міста за участю

місцевої організації Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 грудня о 15.00 на центральній площі м. Селідове відбулися урочистості з нагоди відкриття головної новорічної ялинки міста. Про це повідомляє прес-служба Селідівської міської ради.

 

 

 

 

 

 

 

Ялинка - символ Нового року, який прикрашає не тільки вдома, а й вулиці і площі.Подивитися на концерт, присвячений наближенню яскравого і очікуваного зимового свята - Нового року - прийшло багато жителів Селідове.

 

 

 

 

 

 

Жителі і гості шахтарського міста мали можливість взяти участь в ярмарку, придбати різні солодощі і випічку від підприємців, а також від студентів Селідівського професійного ліцею.

 

 

 

 

 

 

Присутні мали змогу переглянути і придбати на пам'ять творчі роботи учнів загальноосвітніх шкіл міста, гімназії та Центру творчості дітей та юнацтва, які були виставлені на центральній площі.

 

 

 

 

 

 

Представники Товариства Червоного Хреста України, Центру підтримки сім'ї Селідове (ЮНІСЕФ), загальноосвітніх шкіл та гімназії провели для дітей розважальну програму із залученням ляльок у ріст людини.

 

 

 

 

 

 

Військові Збройних Сил України роздавали всім гарячий чай і солодощі.

 

 

 

 

 

 

З великою радістю дітвора зустрічала  Діда Мороза і Снігуроньку, які принесли з собою гарний новорічний настрій і мішок подарунків.

 

 

 

 

 

 

З новорічними та різдвяними святами жителів та гостей Селідове привітав міський голова Віктор Володимирович Ремізов. Він побажав усім міцного здоров'я, щастя, благополуччя, затишку в будинках і мирного неба.

 

 

 

 

 

 

О 16 годині урочисто запалили головну новорічну ялинку на центральній площі міста. Діти і дорослі водили хоровод навколо яскравої зеленої красуні з лісу.

 

 

 

 

 

 

Завдяки цікавій новорічній програмі, наповненою піснями, танцями та іграми для дітей, яку підготували працівники Будинку культури Селідове, присутні отримали масу позитивних емоцій і вражень.

 

 

 

 

 

Довідково:

 

На святі Червоний Хрест, на жаль, не потрапив у фоторепортаж. Але преглядаючи фотоархів попередніх років, можна побачити з яким милосердям і любов"ю Червоний Хрест ставився і ставиться до своїх земляків у потребі. Ці почуття , без жодного сумніву, зігріватимуть їх підопічних і в наступаючому Новому 2017 році.

 

 

 

 

 

На знімку: Рейд соціального патруля на Донеччині за участю Червоного Хреста в 2014 р.

 

 

 

 

Фото –www.selidovo-rada.gov.ua та Донецької ОО ТЧХУ

За джерелом:

http://girnyk.dn.ua/news/v_selidovo_torzhestvenno_otkryli_glavnuju_novogodnjuju_elku_goroda/2016-12-26-8837

 

Переглядів: 549 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 20:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024