Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 28 » Покровський МЦЗ об'єднав громадян «Під одним дахом»
21:26
Покровський МЦЗ об'єднав громадян «Під одним дахом»

 

ПОЧУТТЯ  ЛІКТЯ 

 

 

На Донеччині Покровський МЦЗ об'єднав

громадян «Під одним дахом»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ефективною формою надання допомоги Покровським міським центром зайнятості Донецької області окремим соціально-вразливим категоріям громадян – внутрішньо переміщеним особам, демобілізованим учасникам збройного конфлікту, людям з інвалідністю, є співпраця із соціальними партнерами.

 

28 грудня в рамках щотижневика «Під одним дахом» у Покровському міському центрі зайнятості відбулась зустріч представників різних служб і організацій соціальної спрямованості, а саме Управління соціального захисту населення Покровськогї міської ради, Упраління соціального захисту населення Красноармійської районної державної адміністрації, Красноармійського об’єднанного управліня Пенсійного Фонду України , Покровської районної організації осіб з інвалідністю, Покровської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України та представників Покровського міського центру зайнятості в Донецькій області.

 

«Варто зазначити, що подібний захід проводиться з метою оперативного вирішення різноманітних питань соціального захисту із залученням фахівців різних служб і організацій відповідної спрямованості», - розпочав захід директор Покровського міського центру зайнятості Донецької області Микола Толмачов.

 

Микола Іванович звернув увагу присутніх на необхідності створення спільної програми соціально-економічного розвитку, де пріоритетними напрямками повинні бути питання працевлаштування інвалідів та інших соціально незахищених верств населення.

 

Провідний фахівець відділу роботи з роботодавцями Маргарита Кушніренко наголосила на організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, на яких безробітні особи мають можливість ознайомитись з умовами роботи на місцях підприємства та отримати додатковий дохід. Так протягом 2016 року участь в громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру прийняли 538 безробітних осіб. Покровським міським центром зайнятості Донецької області на громадські роботи витрачено близько 200 тисяч гривень.

 

Служба зайнятості покращує свої сервіси і переходить на абсолютно нові принципи роботи. Це стосується як обслуговування клієнтів, так і внутрішньої організації праці, тому актуальними виявились питання можливості створення подібних комісій в інших службах і організаціях соціальної направленості, де розглядалися би питання залучення праці безробітних для надання соціальних послуг інвалідам за рахунок організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, що наближає надання соціального захисту до європейського рівня.

 

Захід пройшов у режимі «питання – відповідь». За результатами зустрічі були розглянуті перспективи організації роботи щотижневика «Під одним дахом» у Покровському міському центрі зайнятості на 2017 рік.

 

 

Фото – www.06239.com.ua

За джерелом:

http://www.06239.com.ua/article/1494222

Переглядів: 525 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 08:32
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024