Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 29 » Новий дім у Новому році дітям, позбавленим батьківської опіки, подарувала компанія Avalon Inс. (ВІДЕО)
10:55
Новий дім у Новому році дітям, позбавленим батьківської опіки, подарувала компанія Avalon Inс. (ВІДЕО)

 

МИЛОСЕРДЯ  ПІДПРИЄМЦІВ  ЛЬВІВЩИНИ

 

 

 

 

Новий дім у Новому році дітям, позбавленим батьківської

опіки, подарувала компанія Avalon Inс., яка належить

до високоповажної у суспільстві категорії - соціально

відповідальних підприємств

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У щойно зданому в експлуатацію Житловому комплексі Avalon Garden на Пороховій, 20 цілий 15-тий поверх 5-ї секції відвели під Дитячий будинок сімейного типу. Це – спільна ініціатива Avalon Inc. та Благодійного фонду «Діаконія» спрямована на допомогу дітям, які мріють про власну сім’ю.

 

Сашко та Ліза, двоє діток віком 13 та 16 років, вже знайшли нову оселю, а з нею – і нових, турботливих батьків. Ними стали Микола і Тетяна Ужицькі з Хмельниччини, вчителі, які вже мають власних двоє дітей і готові взяти під опіку ще кількох. Для такої великої родини у новому ДБСТ в Avalon Garden вже є все для комфортного життя.

 

На площі 465 квадратних метрів розмістилося 10 спалень, вітальня, власна пральня, велика, повністю оснащена кухня, гардероб, комп’ютерний та навчальний кабінети, ігрова кімната. Багато простору та світла, сучасні меблі і продумане планування – все для того, щоб мешканці будинку почувалися вільно і зручно.

 

Родина Ужицьких стала однією з перших, хто відсвяткував новосілля в Avalon Garden. На свято відкриття ДБСТ завітало багато гостей, серед них і мер Львова Андрій Садовий, який подякував ініціаторам проекту та батькам, а також побажав дітям справжнього сімейного затишку. «Це проект інвестиційний, який був реалізований згідно з домовленостями з містом, що коли забудовник збудує тут будинок, то, власне, на одному з поверхів буде будинок сімейного типу, – розповів очільник міста. – А засновники благодійного фонду взяли на себе більшу відповідальність – вони повністю облаштували всі ці кімнати всім необхідним. Тобто, бюджетні кошти ми сюди не вкладали».

 

Та не тільки комфортні умови є запорукою щастя вихованців, адже завдяки турботі компанії Avalon Inc., опіці благодійного фонду та любові батьків тут панує справді сімейний затишок. Четверо дітей швидко призвичаїлись до нових умов, з ними вже працюють викладачі та психологи, вихованці відвідують заняття з танців, водного поло і плавання. Компанія Avalon Inc. обіцяє відкривати такі дитячі будинки сімейного типу на кожному наступному об’єкті, а також – піклуватися про вже створені на постійній основі. «Ми прагнемо підтримувати тих, кому потрібна допомога і хочемо, щоб рідний, затишний дім був у кожного», – сказала Юлія Домаєва, керівник відділу маркетингу компанії Avalon Inc.

 

«Команда благодійного фонду «Діаконія» братиме активну участь в житті мешканців ДБСТ, буде опікуватися ними та сприятиме створенню найкращих умов і для батьків, і для діток. Нам приємно бути частиною доброї справи і здійснювати дитячі мрії», – додала засновник фонду Алла Шамова.

 

Тим часом в ДБСТ в Avalon Garden вже чекають на поповнення – незабаром тут оселяться ще кілька дітей, які отримають найкращий новорічний подарунок: справжню родину у рідних стінах.

 

 

 

 

 

 

 

Фото – zaxid.net

За джерелом:

http://zaxid.net/news/showNews.do? ink&objectId=1413954

 

 

Переглядів: 553 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 22:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024