Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Грудень » 30 » Червоний Хрест і бібліотека для дітей і дорослих «Бібльос» - дітям з незаможних родин
21:07
Червоний Хрест і бібліотека для дітей і дорослих «Бібльос» - дітям з незаможних родин

 

СВЯТО ДЛЯ ЮНИХ ЧИТАЧІВ

 

 

 

Франківська РО м. Львова ТЧХУ і бібліотека для дітей

і дорослих «Бібльос» організували  новорічне свято

для дітей із незаможних родин

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Співпраця між Франківською районною організацією м. Львова ТЧХУ і бібліотекою для дітей і дорослих  «Бібльос» триває вже давно. Червоний Хрест забезпечує для читачів бібліотеки одяг і взуття, а бібліотека – продукцію ПАТ «Бібльос», яка є її засновником і постійним спонсором.

 

 

 

 

 

 

Не стало винятком і вчорашнє свято, присвячене зустрічі Нового 2017 Року. На нього запросили учнів з Львівської ЗСШ-51 та з класичної гуманітарної гімназії, утвореної при Львівському національному університеті ім. І.Франка.

 

 

 

 

 

 

З вітальним словом до дітей звернулася  Ірина Лук'янівна Турченко, завідувач публічної бібліотеки для дітей та дорослих «Бібльос», на вул. Героїв УПА, 78.

 

 

 

 

 

 

Крім цього Ірина Лук"янівна повідомила, що в новому році їх засновник ПАТ «Бібльос» відзначатиме 100-річчя з дня свого заснування. Для старшокласників буде проводитися цикл ознайомчих екскурсій у виробничі цехи, де діти зможуть побачити як з паперу, шкіри і поліетиленової плівки виготовляються щоденники, зошити, записники, альбоми, футляри, папки, календарі та ін. вироби.

 

 

 

 

 

 

Діти отримали у подарунки деякі з цих виробів, а також солодощі, які для них придбав Червоний Хрест. Свято пройшло на веселій ноті, адже смуток і печаль брати з собою у Новий рік аж ніяк не випадає.

 

 

 

 

 

Довідково:

 

За віднайденими архівними матеріалами історія товариства починається з 1917 року, коли було засновано «Фабрику канцелярських книг і конвертів» у формі товариства з обмеженою порукою, яке пізніше було перейменовано у фабрику «Бібльос».

 

В повоєнні роки підприємство зазнало ряд трансформацій і з 1991 року працює під назвою «Львівська фабрика паперово-білових виробів «Бібльос»».

 

Сьогодні це публічне акціонерне товариство, яке на власних виробничих потужностях, виготовляє та займається оптовою і роздрібною торгівлею широкого асортименту шкіряних щоденників, зошитів, записників, альбомів, футлярів, папок, планінгів, календарів та інших виробів.

 

Тут Ви завжди можете придбати якісні та не дорогі канцтовари для офісу. Особлива увага приділяється якості та безпечності продукції, яка продається. Завжди враховується думка, потреби та бажання покупця.

 

Також можлива доставка замовленого товару для оптових покупців.

 

Товари ПАТ «Бібльос» допоможуть дітям добре навчатись, а дорослим записувати і зберігати важливу інформацію, ефективно планувати і організовувати свій час, зміцнювати авторитет свого бізнесу і засвідчувати вдячність бізнес-партнерам своїми іміджевими подарунками-сувенірами.

 

Альбоми ТМ «Бібльос» послужать для впорядкування і зберігання колекцій фотографій, марок, монет.

 

 

Переглядів: 633 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 02:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024