Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 1 » Враженнями від трагедії у Стамбулі поділилася дівчина з Рівного, яка вижила під час теракту
16:48
Враженнями від трагедії у Стамбулі поділилася дівчина з Рівного, яка вижила під час теракту

 

ПОДЯКА ЗА  ПОРЯТУНОК

 

 

 

 

Жителька Рівного Наталія Вольнова (на знімку)

стала свідком терористичного нападу в нічому клубі

турецького Стамбулу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На своїй сторінці у Facebook Н.Вольнова написала, що вона перебувала у танцювальному нічному клубі "Рейна", повідомляє УНН.

 

 

"Терористи щойно захопили клуб, в якому наша компанія святкувала новий рік. Багато вбитих. Я жива !!!! Жива !!!!", - зробила допис рівнянка.

 

 

 

 

 

 

Потім дівчина подякувала поліцейському, який витягнув її з нічного клубу.

 

 

 

 

 

 

"Дякую поліцейському, який витягнув мене з-під столу одну з найперших. Тримав міцно мої руки і захищав своєю спиною. Також дякую дівчині Наталі (як потім виявилося з Луцька), яка зняла свою накидку і віддала мені, бачачи голі плечі, (оскільки одяг ми втратили, бігли напівроздягнені по вулиці з півкілометра до відділка під дощем), не знаючи, ні хто я ні звідки, тим більше я спілкувалась англійською, а вона в мене без акценту...", - поділилася враженнями дівчина.

 

 

 

 

 

 

Як повідомляв УНН, 35 осіб загинули, близько 40 поранені в результаті терористичної атаки невідомого злочинця, озброєного вогнепальною зброєю на нічний клуб у Стамбулі, в ніч на неділю, 1 січня. Громадян України серед загиблих у теракті в Стамбулі немає - МЗС.

 

 

Довідково:

 

За останніми даними кількість жертв у нічному клубі зросла до 39 осіб, упізнали тіла - 21 людини. Поранено за уточненими даними - 69 осіб.

Клуб Reina, на який було скоєно напад, розташований у районі Бешикташ. Повідомляється, що в момент нападу там було кілька сотень людей. Як передає кореспондент Бі-Бі-Сі, клуб був популярним не лише серед місцевих жителів, а й іноземців.

Бі-Бі-Сі з посиланням на турецький телеканал NTV повідомляє, що деякі відвідувачі клубу в паніці стрибали в Босфор, намагаючись врятуватися. 

 

 

 

Фото – зі сторінки Наталії Вольнової у соцмережі  Facebook та з вільних джерел в Інтернеті

Зп джерелами:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1632339-vrazhennyami-vid-tragediyi-u-stambuli-podililasya-divchina-z-rivnogo-yaka-vizhila-pid-chas-teraktu

http://ua.interfax.com.ua/news/general/394338.html

 

 

Переглядів: 949 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024