Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 2 » Уманська МРО ТЧХ України – учасник новорічної акції, присвяченої привітанню ветеранів війни і праці
10:26
Уманська МРО ТЧХ України – учасник новорічної акції, присвяченої привітанню ветеранів війни і праці

 

НОВОРІЧНА  ЗУСТРІЧ  З  ВЕТЕРАНАМИ

 

 

 

 

Уманська міськрайонна організація Товариства

Червоного Хреста  України вітала ветеранів

з Новим роком та Різдвом Христовим!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Свято відбулося  за участю міського голови Цебрія Олександра Володимировича, начальника управління праці та соціального захисту населення Кучер Галини Михайлівни, голови Ради ветеранів війни і праці Безсмертного Олександра Івановича, керівника Уманської  міськрайонної  організації  Товариства Червоного Хреста України  Чорної  Валентини  Андріївни, заступника директора Уманського відділення «Приват - Банку» Гронської  Наталії Василівни, волонтерів медичного коледжу.

 

 

 

 

 

 

Про виконня обсягу робіт за минулий рік та планами на 2017 рік  поділився  з присутніми міський голова Олександр Цебрій .

 

Палкі вітання з Новим роком у цей день прозвучали у виступах не тільки  міського голови  Олександра Цебрія, але й начальника управління  праці  та соціального захисту населення Галини Кучер, голови Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України  Валентини Чорної, голови Уманської міської організація ветеранів Олександра Безсмертного.  

  

Вітала ветеранів з ювілейними датами та надала відповіді на запитання  пенсіонерів  начальник  управління  праці та соціального захисту населення Галина Кучер.

 

 

 

 

 

 

Під час проведення зустрічі пенсіонери отримали вичерпні відповіді  від присутніх керівників на усні та письмові запитання.

 

 

Голова міськрайонної організації Товариства Валентина Чорна, спільно з волонтерами медичного коледжу, тепло вітали ветеранів з Новим роком та Різдвом Христовим, бажала їм здоров'я, натхнення, витримки, запросили до участі в роботі Товариства в якості волонтерів.

 

 

 

 

 

На завершення святкової зустрічі з концертною програмою виступив ансамбль ветеранів «Гармонія».

 

 

 

 

Фото - Сергія Грінчака.

Прес-центр Уманської МРО ТЧХ України

 

Переглядів: 616 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 04:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024