Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 3 » Спогади про минулий рік: Французький Червоний Хрест був щедрим спонсором Запорізької ОО ТЧХУ
19:55
Спогади про минулий рік: Французький Червоний Хрест був щедрим спонсором Запорізької ОО ТЧХУ

 

ВЕСЕЛА  ВИСТАВА

 

 

 

Французький Червоний Хрест у минулому році

був щедрим спонсором Запорізької ОО ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Так, наприклад, 29 грудня у групу,  яку сформував Червоний Хрест, ввійшло 27 осіб (дітхи і їх мами з числа "нових жителів" Запоріжжя), отримали чудову нагоду, завдяки колегам з Франції, потрапити на прем'єру нової дитячої вистави "Пеппі Довгапанчоха" у Запорізькому академічному обласному українському музично - драматичному театрі ім. В.Г. Магара. 

 

 

 


 

 

 

Потрапити у атмосферу оксамитових крісел, кришталевих люстр, золоченої ліпки - це вже саме по собі диво для багатьох дітей, що мешкають у гуртожитках з мінімальними зручностями. А ще коли з тобою спілкуються Дід Мороз і Снігуронька, волонтери дарують тобі солодощі, а потім ще й подивитись веселу і безшабашну виставу - чи не свято це?! Звичайно - і свято, і диво, і казка - Новий рік!

 

 

 

 

 

 

І ось піднялася завіса. У залі погасло світло, і ми у світі казки. На сцені – рудоволосе дівчисько з двома косичками. Це головна героїня – Пеппі. Весела, вертлява, дотепна дівчинка.

 

Девіз Пеппі та її друзів – Щасливе Дитинство. Назавжди.

 

Чому люди повинні дорослішати, адже в дитинстві так добре? Як здорово, коли про тебе дбають, коли не потрібно ні про що турбуватися, тому що хтось великий і сильний вже все вирішив за тебе. Яким прекрасним було б життя без усіх цих дорослих проблем!..

 

Вистава  «Пеппі Довгапанчоха» - чудова історія про дівчинку, яка змогла втілити мрію всіх дітей: робити те, що хочеться, а не те, що говорять старші. Руді косички, усміхнені очі, веснянкувате обличчя і добре справедливе серце - ось героїня, яку ми побачили на сцені. 

 

Саме вона зуміла покласти на лопатки прославленого силача-важковаговика, а також перевиховати  шахраїв. Звичайно, у Пеппі є недоліки: вона непосида, нечупара, ласунка, любить пофантазувати, але хто з нас в дитинстві не страждав подібними «хворобами»?


Дівчинка-фантазерка, бунтарка, жартівниця, надзвичайно сильна, неймовірно щедра і... трішечки самотня. З такою хочеться познайомитися і подружитися. Ми побачили декілька історій із життя Пеппі та її дотепних друзів, які постійно живуть у мріях, пошуках пригод і знають таємницю щасливого дитинства.

 

Тепер цю таємницю знаємо і ми. Пеппі підносить віру у добро, запевняє, що у майбутньому для маленьких глядачів у житті все складеться щасливо!

 

 

 

 

 

 

Дуже дякуємо нашим партнерам з Червоного Хреста Франції за цей передноворічний подарунок!

Бажаємо вам і вашим сім'ям веселих свят і всіляких гараздів у Новому році!

 

 

Ірина Коваленко,

волонтер Запорізької ОО ТЧХ України

 

 

 

Фото – Запорізької ОО ТЧХУ і муздрамтеатру ім. В.Г. Магара

За джерелом:

https://vk.com/redcross_zp?w=wall-55159357_546

 

Переглядів: 542 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 03:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024