Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 4 » У Сумах в рятуванні постраждалих від вибуху у житловому будинку бере участь Червоний Хрест (ВІДЕО)
11:21
У Сумах в рятуванні постраждалих від вибуху у житловому будинку бере участь Червоний Хрест (ВІДЕО)

 

ЗАГИНУЛА  ЖІНКА

 

 

У багатоквартирному будинку в Сумах увечері 3 січня

стався вибухРазом із рятувальниками ДСНС на місце

події виїхала група ЗШР Сумської ОО ТЧХ України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомляють прес-служба ДСНС і командир ЗШР Червоного Хреста Сумщини Н.Ямненко на своїй стрінці у соцмережі Facebook.

 

 

 

 

 

 

Пошкоджені два під’їзди: завалені перекриття між 6 і 9 поверхами. На місці події працювали всі спеціальні служби міста й області (Роменська частина ДСНС і кінологічна служба),

 

 

 

 

 

 

"3 січня, о 20:41 у Сумах, в квартирі на 6 поверсі 10-поверхового житлового будинку стався вибух без послідуючого горіння (попередньо побутового газу)", - йдеться в повідомленні.

 

 

 



 

 

 

В результаті вибуху зруйновано перекриття між 5 і 6 поверхами в межах однієї кімнати (20 кв.м), зруйновано міжкімнатні перегородки в квартирах на 5 і 6 поверхах, порушена цілісність перекриття між 6 і 7 поверхами без подальшого обвалу на площі близько 20 кв.м.
 

 

 

 


 

 

 

В результаті події загинула одна людина - жінка, двоє людей врятовано з-під завалів. Проведено евакуацію мешканців будинку. 

 

 

 

 

 

 

 

На місці події працює 87 осіб особового складу ДСНС і 9 одиниць техніки.

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

У рятувальних роботах беруть участь члени Загону швидкого реагування Сумської ОО ТЧХ України. Про це повідомила на своїй сторінці у соцмережі Facebook командир ЗШР Червоного Хреста Сумщини Надія Ямненко.

 

 

 

 

 

 

Відселені жителі одного під’їзду – близько 100 осіб. За словами командира загону Надії Ямненко, через вибух постраждали 6 осіб,  у тому числі винуватець вибуху: зафіксовані опіки 1 і 2 ступенів, тупі травми, гіпертонічний криз. Жінка 60 років загинула під заваленими балками. Загін швидкого реагування Червоного Хреста надавав психосоціальну підтримку на місці події. Наразі йде оцінка ситуацій і визначення необхідної допомоги постраждалим.

 

 

 

 

 

 

Загін сумчан працює на місці вибуху злагоджено і самовіддано. Останні тренування його члени пройшли 14 грудня минулого року. У навчаннях брав участь і передавав набутий досвід Петро Костиря (на знімку - другий зліва), один із найбільш досвідчених рятувальників у лавах волонтерів Червоного Хреста. Він заснував і вже понад два роки керує ЗШР Червоного Хреста у м. Лисичанську на Луганщині.

 

 

 

Фото – Надії Ямненко і ua.korrespondent.net

За джерелом:

http://ua.korrespondent.net/ukraine/3796370-u-sumakh-v-zhytlovomu-budynku-stavsia-vybukh#4

 

 

Переглядів: 587 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 22:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024