Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 4 » Стартувала традиційна акція «Щасливе Різдво»
22:25
Стартувала традиційна акція «Щасливе Різдво»

 

ЩОБ ВІРИТИ У ЧУДОДІЙНІСТЬ ДОБРА

 

 

     

     Стартувала традиційна

     акція «Щасливе Різдво»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щороку напередодні Різдва Дружківська міська організація Товариства Червоного Хреста України за підтримки міського відділу культури проводить святкові заходи для дітей з соціально незахищених категорій.

 

Не став винятком і нинішній рік: сьогодні, 3 січня, в розважальному центрі «Грайлик» (ЦМБ ім. Лесі Українки) стартувала чергова благодійна акція «Щасливе Різдво». Вона включала в себе два ранки для дітей різного віку.

 

Приміщення бібліотеки було наповнене музикою і дитячим сміхом. Тут, біля ошатно прикрашеної ялинки, зібралися діти і їх батьки, щоб від душі повеселитися. І це їм вдалося в повній мірі, адже в ролі сценаристів, аніматорів і масовиків-витівників виступили співробітники бібліотеки, які мають величезний досвід в проведенні такого роду заходів. Нудьгувати нікому не довелося: танці, ігри, розваги та конкурси йшли один за одним. А потім всі діти отримали подарунки.

 

За словами голови Дружківської міської організації Товариства Червоного Хреста України Олександри Щербак, в цей день подарунки отримали 50 дітей. В основному на свято були запрошені сім'ї з числа тимчасово переміщених осіб, і перш за все багатодітні та малозабезпечені, а також ті, хто виховує дітей-інвалідів.

 

«Хочу сказати спасибі волонтерам, які розносили листи керівникам підприємств з проханням надати посильну допомогу, - зазначила Олександра Павлівна. - Величезна подяка тим, хто відгукнувся на наші прохання: завдяки цьому ми змогли підготувати для дітей подарунки. Діти повинні вірити в добро, і саме з цією метою ми проводимо подібні акції».

 

 

 

Фото - dnl.dn.ua

За джерелом:

http://dnl.dn.ua/news/startovala-tradicionnaya-akciya-schastlivoe-rozhdestvo

 

 

 

 

Переглядів: 563 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 01:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024