Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 10 » Пересувний пункт обігріву почав функціонувати на трасі М1 під Брестом
12:22
Пересувний пункт обігріву почав функціонувати на трасі М1 під Брестом

 

МОБІЛЬНИЙ ПУНКТ ОБІГРІВУ

 

 

 

Пересувний пункт обігріву почав функціонувати

на одній з головних трас М1 під Брестом

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Голова Брестської обласної організації Білоруського Товариства Червоного Хреста Лариса Воронько повідомила кореспонденту БЕЛТА про те, що на трасі М1 під Брестом почав функціонувати пересувний пункт обігріву для водіїв, котрі потрапили в складну дорожну ситуацію через сильні морози.

 

.

Загін швидкого реагування Червоного Хреста, який обслуговує мобільний пункт, сформований з числа волонтерів БТЧХ і співробітників міліції. Пересувний пункт оснащений мобільним джерелом теплопостачання, обладнаний тросами і додатковим акумулятором для запуску автомобілів.

 

 

 

 

 

 

Крім технічної допомоги автолюбителям і водіям-далекобійникам тут буде запропонований зігріваючий напій і теплі речі. У пересувному пункті обігріву в достатній кількості є термоси з гарячим чаєм, аптечки, пледи.

 

"Крім цього, ми підключимося до каналу радіозв'язку автомобілістів, щоб ті з них, хто потрапив в складну ситуацію на дорозі, могли повідомити свої координати для надання їм необхідної допомоги", - зазначила Лариса Воронко.

 

Пересувний пункт обігріву буде курсувати на трасі М1 в радіусі трьох десятків кілометрів між Брестом і містечком Жабинкою поки не спадуть морози. Що стосується стаціонарних пунктів обігріву, то вони створені у всіх офісах БТЧХ в регіоні. При необхідності такі пункти також планується відкрити в місцях масового скупчення людей - на вокзалах, перших поверхах закладів охорони здоров'я.

 

"Співробітники патрульно-постової служби, Державтоінспекції орієнтовані на надання допомоги громадянам. Кожен екіпаж забезпечується термосами з гарячим чаєм. Особливу увагу надаємо особам без певного місця проживання. У Бресті їх доставляють в санпропускник, в Барановичах - в центр для тимчасового розміщення осіб БОМЖ, де вони отримують необхідну допомогу. Дільничні інспектори відвідують самотніх громадян похилого віку ", - повідомив офіційний представник УВС Брестського облвиконкому Сергій Дученко.

 

Напередодні різдвяних свят в УВС Брестського облвиконкому утворений ситуаційно-оперативний штаб, куди буде стікатися вся інформація про ситуацію в регіоні, в тому числі і та, що пов'язана з дорожньою безпекою на трасі М1.

 

 

Фото - www.belta.by

За джерелом:

http://www.belta.by/regions/view/peredvizhnoj-punkt-obogreva-nachal-funktsionirovat-na-trasse-m1-pod-brestom-227076-2017/
 

Переглядів: 515 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 03:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024