Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 10 » Донори Сумського НВО допомогли упродовж 2016 року 133 людям
21:54
Донори Сумського НВО допомогли упродовж 2016 року 133 людям

 

ДОНОРСТВО – ВИЩИЙ  ПРОЯВ  МИЛОСЕРДЯ

 

 

    

 

      Донори Сумського НВО допомогли

      упродовж 2016 року 133 людям

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Впродовж попереднього року донори-працівники ПАТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання» здали майже 430 літрів плазми та понад 420 літрів крові. За допомогою в заводське Товариство Червоного Хреста звернулися 133 людини. Всі вони безоплатно отримали необхідні компоненти крові.

 

 

«Статистика свідчить, що сумну пальму лідерства нині посідають онкозахворювання. Саме вони нещадно б’ють по здоров’ю як дорослих, так і дітей. Крім того, чимало крові наших донорів торік було направлено на допомогу породіллям, а також захисникам України, які дістали поранення на східних її рубежах», – повідомила голова первинного осередку Товариства Червоного Хреста СНВО Раїса Волжина.

 

 

Донорський рух зародився у колективі сумських машинобудівників більше 60 років тому. У даний час він налічує у межах 800 донорів, левова частка з яких - кадрові. 218 заводчан, чий внесок становить понад 18 літрів зданої рятівної речовини, є Почесними донорами. 14 з них таку відзнаку отримали минулоріч.19 машинобудівників, що здали понад 45 літрів крові, мають найвищу державну нагороду – звання «Заслужений донор України».

 

 

У поточному році у заводському банку крові заплановано провести 24 донорські акції, по дві щомісячно. Прогнозується, що участь у кожній з них братимуть не менше ста осіб.

 

 

«Не дивлячись ні на що, Сумське НВО продовжуватиме опікатися донорським рухом, котрий діє на підприємстві протягом багатьох десятиліть. Звісно ж, ми і надалі будемо надавати преференції всім співробітникам, які не шкодують пожертвувати кілька мілілітрів своєї крові, щоб допомогти тим, хто опинився в біді. Це неймовірно почесна справа, і ми пишаємося, що в нашому колективі так багато людей із добрим серцем та щирою душею», – відзначив генеральний директор об’єднання Олексій Цимбал.

 

 

Фото – УНІАН

За джерелом:

http://sumy.today/donory-sumskogo-nvo-dopomogly-uprodovzh-2016-roku-133-lyudyam

 

Переглядів: 469 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 00:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024