Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 11 » Червоний Хрест продовжує видавати допомогу нужденним у Мелітополі
21:19
Червоний Хрест продовжує видавати допомогу нужденним у Мелітополі



МИЛОСЕРДЯ БЕЗ ВИХІДНИХ І СВЯТ

 

 

 

     Чутки про те, що в місті перестали давати допомогу вимушеним переселенцям,

     виявилися сильно перебільшеними. Червоний Хрест продовжує видавати

     допомогу нужденним

 

 

 

 

 

 

 

На початку тижня мелітопольці, толком не розібравшись в суті проблеми, почали шепотітися про те, що переселенцям перестали видавати допомогу. Як виявилося, гуманітарка все - таки продовжує надходити до всіх нужденних, а працівники Червоного Хреста до сих пір готові прийняти продукти і речі від небайдужих городян, щоб роздати їх потребуючим.

Щоб прояснити ситуацію, ми зв'язалися з керівництвом Червоного Хреста. Якраз в момент дзвінка керівник організації Наталія Жадан приймала чергову поставку гуманітарної допомоги, тому на всі питання відповідала одна з волонтерів центру Тетяна Кириленко.

- Фінансову допомогу ми, звичайно, не видаємо, - повідомила колишня медсестра, котра зараз працює в якості волонтера. - А ось продукти і одяг для малозабезпечених сімей та інших груп людей зі складними життєвими обставинами, ми видаємо в звичайному режимі.

«Повернення до нормального режиму» означає, що всі, хто до них звертається, в тому числі і вимушені переселенці, можуть розраховувати на будь-яку допомогу тільки в тому разі, якщо хтось цю саму допомогу надав.

11 січня прибула гуманітарна допомога від Корейської Церкви, яка регулярно бере участь в програмах Червоного Хреста. Чекають фахівці центру активності й від городян.

- У перші місяці загострення на Сході для перших хвиль переселенців люди часто несли до нас не тільки взуття або одяг, а й продукти харчування. Зараз мелітопольці, напевно, зневірилися. Але якщо у когось є бажання допомогти, то ласкаво просимо, - запросила Тетяна Кириленко.

Від небайдужих громадян чекають будь-які речі, нові або б / у в хорошому стані за адресою: вулиця Івана Алексєєва (колишня вул. Крупської), будинок 12  (орієнтир - будівля МНС). Поряд розташовано пункт обігріву для бездомних, де можуть стати в нагоді теплі светри і верхній одяг. Прийом проводиться з 10.00 по буднях.

 

 

Фото - з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://news.mspravka.info/news/150789

 

 

 

Переглядів: 531 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 09:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024