Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 13 » У Запоріжжі відкрився мобільний пункт обігріву за участю Червоного Хреста
17:47
У Запоріжжі відкрився мобільний пункт обігріву за участю Червоного Хреста

 

ФІЗИЧНА І ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА

 

 

 

     

     6 січня в Запоріжжі був відкритий цілодобовий

     мобільний пункт обігріву ГУ ДСНС України

     в Запорізькій області

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Один з пунктів розташований на вул. Горького, навпроти Малого ринку. Тут люди можуть поїсти та зігрітися, а також отримати психологічну допомогу від фахівців.

 

 

Вже традиційно з настанням холодів рятувальники розгортають пункти обігріву для всіх, хто потребує. За словами заступника начальника ГУ ГСЧС України в Запорізькій області полковника служби цивільного захисту Миколи Голованя, в минулому році аналогічний пункт відвідували 70-80 осіб на день.

 

 

- Раз люди мають потребу в цьому, то ми готові надалі таку роботу проводити. Які труднощі? Труднощі, якщо чесно, в тому, що бачиш людей, які не знайшли себе в житті, хочеться щиро їм чимось допомогти. Я дякую всім - і Червоному Хресту, і органам міської влади, і соцслужбі, - всім, хто відгукнувся, забезпечив, закупив харчування, створив всі умови для того, щоб ми годували людей, обігрівали і виконували завдання, які на нас покладені, - говорить представник ГУ ГСЧС в Запорізькій області. - Пункт працюватиме з моменту його відкриття і до особливої ​​команди, поки в цьому не відпаде необхідність. Той час, який вони тут будуть знаходитися, обігріватися, і годуватися, - це своєрідний метод працетерапії, щоб люди себе знайшли і переосмислили свій спосіб життя, щоб стали на якийсь шлях, щоб змогли себе забезпечувати.

 

 

Як розповіла провідний фахівець Запорізької обласної організації Червоного Хреста Оксана Бекетова, вартість щоденного пайка - 17 гривень.

 

- Це гарячий обід, в нього входить 450 грам борщу або супу, каші, до 200 грамів хліба і 300 грамів кави, - говорить Оксана Бекетова. - У нас великі труднощі з одягом, тому хотілося би звернутися до жителів міста: ті речі, які ви вже перестали носити, приносьте в Червоний Хрест або прямо сюди, в кімнати обігріву.

 

За її словами, ще одне з важливих завдань цієї програми – це те, що фахівці обстежують усіх бажаючих на туберкульоз.

 

- У нас вже обстежені всі, хто до нас приходив. Чотири випадки виявлено, люди відправлені на лікування в тубдиспансер, - розповіла вона.

 

 

Фото – Запорізької ОО ТЧХУ

За джерелом:

http://reporter-ua.com/2017/01/06/309363_v-zaporozhe-otkrylsya-mobilnyy-punkt-obogreva-foto

 

 

Переглядів: 510 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 08:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024