Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 15 » Новорічні свята – на Чернігівщині за участю Червоного Хреста
15:46
Новорічні свята – на Чернігівщині за участю Червоного Хреста

 

НОВОРІЧНЕ  ДИВО

 

 

 

 

 

Новорічні  свята – на Чернігівщині

за участю Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Новий рік - це прекрасне, величне свято, що створює неповторну урочисту атмосферу. Люди чекають від цього свята чудес, нових успіхів, щастя. Найдавніша традиція зустрічі Нового року, як правило, пов’язана зі здійсненням найпотаємніших мрій та отриманням подарунків

 

Для того, щоб ніхто з дітей, підопічних Червоного Хреста, не залишився без подарунків від Діда Мороза з 1 грудя 2016 року до 31 грудня 2016 року Чернігівською обласною організацією ТЧХУ була проведена Новорічна благодійна акція «Подаруй дитині радість», спрямована на допомогу дітям - сиротам, інвалідам, малозабеспеченим, багатодітним , внутрішньо переміщеним особам. 

 


Мета акції - подарувати відчуття дива та частинку доброти дітям, які залишилися без батьківської любові, хворим та дітям, що опинилися в скрутних життєвих умовах. 

 

 

 


 

 

 

У всіх містах та районах Чернігівської області до цієї благодійної акції віднеслися дуже відповідально. Були написані плани, створені робочі групи по підготовці та проведенню і координації всіх заходів благодійної акції.  Турбуючись про те, щоб всі новорічні заходи відбулися успішно, працівники Червоного Хреста почали готуватися заздалегідь, звертаючись до міських адміністрацій, райдержадміністрацій, селищних рад, до всіх небайдужих мешканців області, до бізнесменів і спонсорів з проханням виділити благодійну допомогу на проведення акції, щоб подарувати новорічні подарунки і провести концертні програми.

 

 

 

 

 

 

Працівники Ріпкинської районної організації Товариства Червоного Хреста України, завдячуючи депутату районної ради Павлу Маньку, завітали до багатодітної родини, де виховується дитина з особливими потребами. Діти отримали солодкі подарунки, яблука, іграшки, книжки, зошити та сервіз до чаю. Мати, яка виховує дітей самотужки, мала змогу поспілкуватись з депутатом та поділитись своїми проблемами.

 

Пам’ятаймо, що діти покладають на нас надію, цілком і повністю довіряють нам, потребують нашої любові. Тож давайте не розчаруємо їх дитячих надій, а допоможемо їм бути щасливішими і улюбленими. Адже кожна дитина має право на щасливе дитинство!

 

 

Фото – Ріпкинської РО ТЧХУ

За джерелом:

https://vk.com/club121644223

 

Переглядів: 595 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 07:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024