Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 19 » У Житомирі в.о. міністра охорони здоров’я України У. Супрун презентуватиме систему електронної реєстрації
20:12
У Житомирі в.о. міністра охорони здоров’я України У. Супрун презентуватиме систему електронної реєстрації

 

КРОКИ  МЕДИЧНОЇ  РЕФОРМИ

 

 

     

 

     У Житомирі в.о. міністра охорони здоров’я України

     Уляна Супрун презентуватиме систему електронної

     реєстрації та проведе прес-конференцію

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 січня Житомир з робочим візитом відвідає в. о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун. Як повідомляють на сайті Житомирської міськради, посадовець збирається презентувати систему електронної реєстрації в амбулаторії загальної практики сімейної  медицини.

 

 

 

 

 

 

 

Цей медичний заклад, який розрахований на 10 тисяч відвідувань на рік,  відкрили 29 грудня 2016 р. по вулиці Корольова, 46.

 

 

Початок презентації – о 13:30. Після неї, о 14:30, Уляна Супрун даватиме прес-конференцію для журналістів в обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського. Зокрема вона має намір розповісти про обрану Україною модель страхової медицини, роботу сімейних лікарів, формування госпітальних округів, автоматизацію медичних закладів і введення електронної картки пацієнта.

 

«20 січня 2017 року з робочим візитом до Житомира завітають в. о. міністра охорони здоров’я доктор Уляна Супрун та заступник міністра Павло Ковтонюк. Запрошуємо на прес-конференцію, яка розпочнеться о 14:30 в обласній клінічній лікарні ім.О.Ф.Гербачевського, (вул. Червоного Хреста, 3) в прес-центрі поліклініки на 7 поверсі», – йдеться у повідомленні управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації.

 

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 17 листопада по дорозі з Києва до Львова в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заїхала до Житомира: спочатку поспілкувалася з головою ОДА Ігорем Гундичем, а потім зустрілася з кількома місцевими журналістами, яким розповіла про старт медичної реформи, яка передбачає три етапи, зміни в роботі лікарів та їхню майбутню зарплату.

 

(Повністю інтерв’ю можна прочитати за посиланням - http://www.zhitomir.info/news_161444.html ).

 

 

Довідково:

 

Як ми уже повідомляли, у Житомирі, завдяки своєчасному рішенню депутатів міської ради, збережено у Червоному Хресті обласного центру патронажну службу милосердя. На її фінансування з місцевого бюджету виділено 166 тисяч грн.

 

 

Фото –www.zhitomir.info  та з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.zhitomir.info/news_162952.html

 

 

Переглядів: 526 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 23:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024