Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 20 » Тернопільські рятувальники і члени ЗШР Червоного Хреста дбали про безпеку на Водохреща (ВІДЕО)
21:50
Тернопільські рятувальники і члени ЗШР Червоного Хреста дбали про безпеку на Водохреща (ВІДЕО)

 

СПІЛЬНА  АКЦІЯ

 

 

 

Тернопільські рятувальники з ДСНС

і члени ЗШР Червоного Хреста дбали

про безпеку на Водохреща

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як і в багатьох містах Україні, в Тернополі про безпеку громадян дбали загонівці Червоного Хреста у співпраці з ДСНС. 19 січня православні та греко-католики відзначають третє і завершальне свято різдвяно-новорічного циклу – Хрещення Господнє.

 

 

 

 

 

 

Цього дня, на набережній Тернопільського ставу, аби взяти участь в урочистих заходах, зібрались численні представники християнських конфесій, перші особи області, жителі та гості міста.

 

Після спільної молитви, чимало бажаючих змогли зануритись у цілющу воду. Не залишаються осторонь цієї традиції й рятувальники та волонтери Червоного Хреста. Щороку на Йордана вони приймають крижану купіль – кажуть, враження неймовірні, а таке зимове купання ще жодного року не спричинило ніяких захворювань.



Аби під час проведення водохресного обряду не трапилося неприємних і непередбачуваних ситуацій, у місцях, відведених для масового купання громадян, працівники Служби порятунку області виставили рятувальні пости та організували чергування пожежно-рятувальних підрозділів на спеціальній техніці із засобами для рятування людей.



На Тернопільському ставі чергував катер на повітряній подушці МАРС-700, який дає змогу рятувальникам швидко та оперативно дістатись до будь-якого місця на поверхні зледенілого озера. Обійшлося без ексцесів, якщо не рахувати дрібні нарікання на холоднечу і пориви вітру з Півночі. 

 

 

 

 

 

 

Фото – ЗШР Тернопільської ОО ТЧХУ та з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.youtube.com/watch?v=Yl17HgXdoT4

 

 

Переглядів: 541 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 19:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024