Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 21 » 21 січня - День обіймів
16:01
21 січня - День обіймів

 

ОБІЙМИ - ОЗНАКА ПРИЯЗНІ

 

 

 

У всьому світі взимку прийнято відзначати

дуже незвичайне свято - День обіймів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Незвичайним цей День вважається тому, що саме в цей день всі люди повинні подарувати один одному душевне тепло обіймів і радість. Так само загадкова і поява цього цікавого і приємного дня, адже відомо, що святкується він двічі на рік.

 

Міжнародний день обіймів

 

Відзначають це романтичне свято 4 грудня. Вважається, що воно з'явилося в середині 70-х років минулого століття, серед студентів США, і спочатку відзначалося тільки на окраїнах Штатів. Саме в цей день дівчата і хлопці утоплювали один одного в свої обійми без будь-якої інтимної підоснови, причому не залежно, був - то простий перехожий, родич чи кохана людина.

 

Як виник Національний день обіймів?

 

21 січня прийнято відзначати Національний день обіймів. По одній з версій, в середині 70-х років, молода людина на ім'я Хуан прилетіла до Сіднея. У хлопця була не найсприятливіша пора в житті, і тому його ніхто не зустрічав в аеропорту. Йому стало самотньо і з відчаю молодий чоловік вирішив написати плакат з написом: "Обійми безкоштовно". Потім він став з ним біля будівлі аеровокзалу. Спочатку люди дивувалися, але раптом до нього підійшла одна жінка і сказала, що теж залишилася одна, і їй дуже потрібно, щоб її хтось обійняв.

 

Цей момент і послужив початком руху обіймів в Австралії, потім традиція поширилася по всьому світу.

 

 

Як святкують Всесвітній день обіймів і поцілунків

 

 

 

 

 

Звичайно ж, спонтанні обійми незнайомців - багатьом незвичні. На жаль, не всі знають про Міжнародний день обіймів, тому перед тим, як приєднатися до святкування та обійняти і обдарувати поцілунком незнайомця, краще його попередити. Для цього влаштовуються цілі акції під назвою "Freehugs", люди стоять з такими ж плакатами як у Хуана, з самими незвичайними написами і обіймають перехожих, цілують коханих, тим самим наповнюючи позитивом і душевним теплом всіх оточуючих людей.

 

На думку психологів, людям, які прагнуть утопити вас в обіймах, хочеться випробувати почуття любові, безпеки і комфорту.

 

 

 

 

 

 

Обійми супроводжують нас протягом усього життя. Ми обіймаємо при зустрічі рідних і друзів, обіймаємо один одного після розлуки, щоб висловити свою вдячність і радість, подарувати крапельку романтики.

 

Незалежно від того, якого числа святкується День обіймів, важливо те, що це універсальний спосіб , що дозволяє незнайомим людям, простим перехожим, які поспішають у своїх справах, раптом відчути себе цінними і потрібними.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://pan-ta-pani.com/94500-den-obijjmiv.html

 

 

 

 

 

Переглядів: 910 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 15:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024