Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 23 » Представники МКЧХ готові брати участь в ідентифікації тіл загиблих на Донеччині
12:25
Представники МКЧХ готові брати участь в ідентифікації тіл загиблих на Донеччині

 

ДОПОМОГА  В  ІДЕНТИФІКАЦІЇ  ТІЛ

 

 

       

 

       У Центрі забезпечення миротворчої діяльності

       і реалізації міжнародних договорів Збройних Сил України

       було проведено міжвідомчу нараду за участю представників

       Міжнародного Комітету Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Представники Делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні наголосили про готовність долучитися до процесу ідентифікації тіл (останків) загиблих військовослужбовців та інформаційно-психологічного супроводження членів сімей, родичі яких загинули у районі збройного конфлікту на території Донецької та Луганської областей, передає УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

 

 

У Центрі забезпечення миротворчої діяльності та реалізації міжнародних договорів Збройних Сил України за ініціативи Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України було проведено міжвідомчу нараду з питань залучення Делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні до ідентифікації тіл (останків) загиблих військовослужбовців та інформаційно-психологічного супроводження членів сімей, родичі яких загинули у районі збройного конфлікту на території Донецької та Луганської областей.

 

 

Регіональний Координатор Делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні з судово-медичної експертизи Марія Долорес Морсійо Мендес та заступник Координатора Делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні з питань захисту населення (з питань зниклих безвісти) Фаб’єн Бурдьє поінформували присутніх про Комплексний науковий підхід до ідентифікації людини в складних обставинах та випадках.

 

 

 

Також представники Делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні наголосили про готовність долучитися до процесу ідентифікації тіл (останків) загиблих військовослужбовців та інформаційно-психологічного супроводження членів сімей, родичі яких загинули у районі збройного конфлікту на території Донецької та Луганської областей у форматі, який буде обговорений та прийнятий представниками відомств, що задіяні у зазначеному процесі.

 

 

У ході наради також було обговорено проблематику з цього питання, яка існує на даний час та запропоновано можливі шляхи щодо її вирішення.

 

 

Нагадаємо, протягом конфлікту на Донбасі представники гуманітарної місії "Чорний Тюльпан" виявили 810 тіл загиблих осіб. Як повідомляв УНН, з початку проведення АТО на Сході України кількість загиблих наразі становить 9 тис. 758 осіб, з них - понад 2 тисяч мирні жителі.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1637810-predstavniki-mkchkh-gotovi-brati-uchast-v-identifikatsiyi-til-zagiblikh-na-donbasi

 

 

Переглядів: 473 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 00:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024