Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 25 » У Запоріжжі відбудеться міжрегіональний форум, присвячений працевлаштуванню переселенців
09:52
У Запоріжжі відбудеться міжрегіональний форум, присвячений працевлаштуванню переселенців

 

ЯК ЗАРОБЛЯТИ НА ХЛІБ

 

 

 

У виставковому центрі «Козак-Палац» 16 лютого вперше

ївідбудеться міжрегіональний форум «Діалог між внутрішнь

о переміщеними особами і приймаючої громадою

з працевлаштування ВПО в Запоріжжі»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захід ініційовано Запорізької торгово-промисловою палатою за сприяння Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки Посольства Швейцарії в Україні, за підтримки Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації.

 

Як повідомили РепортерUA організатори, форум покликаний стати ефективним інструментом активізації діалогу між ВПО (тимчасово переміщені особи - Ред.), що приймає громадою і бізнес-спільнотою. Перш за все - в питаннях працевлаштування ВПО, професійної адаптації людей з обмеженими можливостями, трудової інтеграції та розвитку підприємництва. До участі запрошуються представники влади, бізнесу, освіти, експерти з правових питань, міжнародні та громадські об'єднання, благодійні організації, які надають допомогу в самозайнятості ВПО і підтримку в створенні власного бізнесу.

 

Зокрема, заплановані виступи та консультації від експертів Проекту ПРООН «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми ВПО в Україні», Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ, проекту Партнерства для розвитку міст ПРОМИС, Відділення Польської Гуманітарної Акції в Україні, Запорізького обласного центру зайнятості, Товариства Червоного Хреста Запорізької області, Центру зайнятості Вільних Людей.

 

На форумі будуть представлені міжнародні фонди та громадські об'єднання, що працюють в Запоріжжі, Дніпрі, Харкові. Також в рамках форуму представлять успішні бізнес-проекти переселенців, які поділяться своїм досвідом у створенні бізнесу за підтримки грантових конкурсів.

 

Економічні можливості допомоги постраждалим від конфлікту на Сході України? Як заснувати або перемістити бізнес в інший регіон? Як підвищити здатність представників бізнесу, які надають підтримку внутрішньо переміщеним особам? - Відповіді на ці та інші питання планується отримати під час діалогового форуму.

 

Організатори сподіваються, що реалізація цього проекту спільними зусиллями буде сприяти розширенню можливостей адаптації внутрішньо переміщених осіб в регіоні і стане поштовхом до нових бізнес-ініціатив.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://reporter-ua.com/2017/01/24/310280_v-zaporozhe-sostoitsya-mezhregionalnyy-forum-posvyashchennyy-trudoustroystvu

 

Переглядів: 514 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 01:54
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024