Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 26 » У Червоному Хресті Білорусі турбуються про безпеку юних велосипедистів на дорогах
18:13
У Червоному Хресті Білорусі турбуються про безпеку юних велосипедистів на дорогах

 

ВЕЛОСИПЕД – МІЙ ДРУГ

 

 

     

 

     У Червоному Хресті Білорусі турбуються

     про безпеку юних велосипедистів на дорогах  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У селищі міського типу Богушівськ, що в Сенненському районі Вітебської області, учасники місцевої ініціативної групи з просування здорового способу життя Білоруського Товариства Червоного Хреста не тільки відкрили безкоштовний пункт велопрокату, але також почали навчати дітей безпечної і правильної їзді на велосипеді.

 

 

 

 

 

 

У січні ініціативна група Богушівської районної організації Білоруського Товариства Червоного Хреста розпочала серію освітньо - ігрових заходів для школярів «Велосипед - мій друг». Мета цих акцій - через ігрову форму навчити дітей правильно і безпечно їздити на велосипеді, бути уважними і відповідальними на дорозі.

 

 

 

 

 

Заходи проходять у вигляді командних змагань і складаються з трьох інтерактивних блоків: історія велосипеда, правила безпечної їзди і практичні завдання. Школярі дізнаються цікаві факти про створення і розвиток двоколісного друга, знайомляться з правилами дорожнього руху та участі в ньому велосипедистів, вчаться правильно їздити і маневрувати на дорозі, а також проводити технічний огляд велосипеда і виконувати невеликий ремонт, наприклад, - поміняти колесо.

 

 

 

 

 

 

«У Богушівську наша ініціативна група відкрила безкоштовний прокат велосипедів, який користується великою популярністю як у дорослих, так у дітей, - каже Галина Секачова, завідувач місцевим відділенням територіального центру соціального обслуговування населення Сенненського району та лідер ініціативної групи Червоного Хреста. - Але, на жаль, діти неуважні на дорозі, через що можуть виникнути небезпечні ситуації. Щоб ці ситуації попередити і навчити школярів правильно їздити на велосипеді, наші волонтери розробили ігрову програму. Ми вже провели кілька заходів в санаторно - оздоровчій та загальноосвітній школах. Непідробний інтерес і участь дітей показали, що ми обрали правильний формат для їх навчання».

 

 

Фото – www.redcross.by

За джерелом:

http://redcross.by/v-bogushevske-volontery-instruktory-bokk-obuchayut-detej-bezopasnoj-ezde-na-velosipede/

 

Переглядів: 520 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 02.05.2024, 05:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024