Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 28 » Червоний Хрест завітав до школи в Корабельному районі м. Миколаєва
21:01
Червоний Хрест завітав до школи в Корабельному районі м. Миколаєва

 

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ

 

 

 

       

       Червоний Хрест завітав до школи

       в Корабельному районі м. Миколаєва

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Життя переконує, що тільки брати від нього - згубно, незрівнянно більша радість - це радість віддавати. Проте, одній людині найчастіше не під силу надати кожному, хто потребує, посильну допомогу. Спільними зусиллями робити це куди легше й, що найголовніше - ефективніше.

 

Не шкодуючи часу, зусиль і коштів, найстаріша і наймасовіша гуманітарна організації на теренах держави - Товариство Червоного Хреста України щодня трудиться, рятуючи сотні життів і допомагаючи нужденним. Це Товариство проголосило справу милосердя до знедолених метою і завданням своєї статутної діяльності і є найкращим прикладом для наслідування.

 

Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 29 активно співпрацює з багатьма благодійними організаціями, а також з Товариством Червоний Хрест України. Школярі з радістю долучаються до волонтерської діяльності і завжди прагнуть допомогти тим, хто опинився у складних життєвих обставинах.

 

 

 

 

 

 

 

24 січня до навчального закладу завітали представниці  районної організації Товариства Червоний Хреста України - голова Т. В. Мєдвєдєва і волонтер В. О. Мигачова.

 

Тетяна Володимирівна розповіла дітям про історію ТЧХУ, її діяльність, благодійні і миротворчі акції і місії в Миколаєві, Україні і світі.

 

Валентина Олександрівна наголосила на важливості вміння надавати першу долікарську допомогу, адже бувають випадки, коли саме вчасна допомога рятує життя.

 

 

 

 

 

 

Червонохрестівці обговорили з учнями і одну з «найгостріших» проблем сучасності - СНІД, повідомили про шляхи запобігання хворобі  і важливість толерантного ставлення до хворих людей.

 

Не перелічити усіх форм роботи представників Червоного Хреста, вони завжди готові простягнути руку допомоги знедоленим. Люди, що пов׳язали долю з Червоним Хрестом, наділені унікальною чутливістю до чужого болю.

 

Та й навіть якщо керуватися не шляхетними намірами, а суто прагматичними, сьогодні нікому вже не вдасться відгородитися стіною байдужості від загрозливої реальності – епідемій туберкульозу, ВІЛ/СНІДу, інших небезпечних захворювань, бездомного дитинства чи немічної старості, вимушеного переселення - проблем, які, на жаль, можуть торкнутися кожного.

 

Тож ми вчимо наших учнів, що, допомагаючи сьогодні тим, кого спіткала біда, можемо убезпечити себе від лиха в майбутньому, а посильна участь у діяльності Червоного Хреста - це найшляхетніша справа милосердя до ближніх.

 

 

 

 

 

 

Зустріч з представницями благодійної організації Червоний Хрест мала важливе значення для підростаючого покоління, адже значно підвищила повагу до міжнародних організацій і волонтерського руху.

 

Віримо, що такі зустрічі у теплій, дружній атмосфері сприятимуть вихованню у молоді толерантності, відповідальності за себе, оточуючих і стимулюванню підвищення гордості за свою Державу.

 

 

Автор - О.В. Скорохід,

практичний психолог ЗОШ І-ІІІ ступенів №29

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://korabelov.info/2017/01/31271

 

Переглядів: 584 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 18:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024