Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Січень » 31 » 2.В Авдіївці готуються до можливої евакуації, розгортають намети для обігріву постраждалих
09:55
2.В Авдіївці готуються до можливої евакуації, розгортають намети для обігріву постраждалих

 

ЗАГОСТРЕННЯ 

 

 

     

 

     В Авдіївці готуються до можливої евакуації,

     розгортають намети для обігріву постраждалих

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В Авдіївці, де протягом ночі не припинилися  обстріли, у тому числі з "Градів", готуються до можливої евакуації, розгортаються намети для обігріву, розпочалася видача гарячої їжі і води.

 

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook, передає УНН.

 

 

"Цілу ніч Авдіївську промзону активно обстрілював противник. По терміновому прибуттю із Берліна, Президент знову зателефонував в Авдіївку для отримання актуальної інформації про ситуацію у місті. Президент поставив додаткові завдання перед Координаційним центром. О 6:00 до Авдіївки прибули додаткові підрозділи ДСНС із необхідним обладнанням та матеріальним забезпеченням. Прибули також додаткові підрозділи національної поліції та нацгвардії. Також прибули ремонтні служби обленерго та облгазу. Станом на 7:00 в Авдіївці розгорнуто 7 пунктів обігріву населення. З 7-ї ранку розпочалася видача гарячого сніданку. Запасом питної води місто забезпечене. Завдяки Коксохіму, у тепломережі підтримується температура теплоносія на рівні 35 градусів на вході, 29 – на виході", - повідомив П.Жебрівський.

 

 

З його слів, він розпорядився терміново виділити додаткові кошти із обласного бюджету для Авдіївки в рамках оголошення надзвичайного стану у місті.

 

 

"Організували чітку взаємодію Координаційного штабу із головами міст та райдержадміністрацій області. На випадок необхідності, відпрацювали алгоритм доставки хворих до суміжних населених пунктів. А також алгоритм надання карет  «швидкої допомоги» та автотранспорту, у випадку евакуації населення. У містах області розгортаються місця прийому мешканців Авдіївки, а також дітей - у дитячих закладах Донеччини", - розповів він.

 

 

Також голова Донецької ВЦА повідомив, що на 8:00 в Авдіївці встановлені та підготовлені до роботи додаткові пункти для видачі гарячого харчування і гарячої води мешканцям міста. Крім того, християнська благодійна організація «Карітас» встановлює додаткові намети в Авдіївці для обігріву людей.

 

 

"Скординували дії керівників міст і районів області на випадок можливої евакуації мешканців Авдіївки. Станом на зараз, впродовж дня можемо евакуювати до 8 тисяч осіб. Міста області, станом на зараз, готові прийняти до 9 тис. осіб. У дитячих заклади області готові в будь-який момент прийняти понад тисячу дітей", - зазначив він.

 

 

З його слів, на під’їзді до міста - близько 10 тонн продуктів харчування. "Військові надали додаткові польові кухні", - додав П.Жебрівський.

 

 

Нагадаємо, в Авдіївці оголосили надзвичайний стан. Також нагадаємо, критично важлива інфраструктура Авдіївки зруйнована і є загроза гуманітарної катастрофи.

 

 

За даними штабу АТО, у ніч на 31 січня у бік українських позицій було випущено понад 80 ракет із “Градів”.

 

 

Президент П.Порошенко перервав візит до Німеччини через надзвичайну ситуацію в Авдіївці. Він доручив скликати засідання тристоронньої контактної групи через ситуацію в цьому місті-супутнику Донецька.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1640004-v-avdiyivtsi-gotuyutsya-do-mozhlivoyi-evakuatsiyi-rozgortayutsya-nameti-dlya-obigrivu-p-zhebrivskiy

 

 

Переглядів: 546 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 03:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024