Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 2 » Відновлення родинних зв"язків: Робоча зустріч у Службі розшуку Товариства Червоного Хреста України
16:21
Відновлення родинних зв"язків: Робоча зустріч у Службі розшуку Товариства Червоного Хреста України

 

ДОПОМАГАТИ У РОЗШУКУ

 

 

 

 

Робоча зустріч у Службі розшуку

Товариства Червоного Хреста України 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31 січня у Києві пройшла робоча зустріч з програми "Відновлення родинних зв'язків" (ВРЗ) за участю делегата Міжнародного Комітету Червоного Хреста Марини Хаугдал, завідуючої відділом розшуку Товариства Червоного Хреста України Ірини Царюк, працівників департаменту захисту МКЧХ та співробітників Служби розшуку ТЧХУ.

 

 

Під час зустрічі було підсумовано роботу з відновлення родинних зв’язків у 2016 р. та обговорено організаційні питання щодо планування роботи у 2017 р.

 

 

 

 

 

 

 

Цього року Служба розшуку ТЧХУ відзначає 25 років своєї діяльності. Було зазначено, що діяльність ТЧХУ з відновлення та підтримки родинних зв’язків повинна постійно висвітлюватися в медійному просторі  – адже  члени родин, які потребують нашої допомоги, мають знати про наші можливості.

 

 

На зустрічі було також наголошено на необхідності подальшого зміцнення потенціалу Товариства по ВРЗ-діяльності на місцевому рівні: як завдяки роботі 180 представників районних та міських червонохресних організацій, які пройшли навчання на тренінгах з ВРЗ у 2016 р., організованих Службою розшуку та МКЧХ, так і шляхом залучення та навчання інших співробітників ТЧХУ та волонтерів. 

 

Особливу увагу було приділено питанням налагодження співпраці з волонтерами, які є важливим резервом в розвитку нашої організації.

 

 

 

 

 

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ

Прес-служба Товариства Червоного Хреста  України

 

 

 

Переглядів: 644 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 00:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
Iv. Stepura © 2024