Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 2 » Інформація щодо реагування на гуманітарні потреби населення у м. Авдіївці станом на 2.02.2017
19:49
Інформація щодо реагування на гуманітарні потреби населення у м. Авдіївці станом на 2.02.2017

 

ЗІ СВІТУ ПО НИТЦІ…

 

 

 

Забезпечення мешканців м. Авдіївки

гуманітарними вантажами станом

на 2 лютого п.р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За координації та підтримки Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (МТОТ), міжнародні гуманітарні організації вже доставили до м. Авдіївки гуманітарну допомогу.

 

Реагуючи на Звернення МТОТ, до Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), у Авдіївку доставлено 4 генератори енергозабезпечення потужністю 200 кВт, два з яких встановлені на насосну станцію та міську лікарню та 10 генераторів потужністю 110 кВт.

 

 

 

 

 

 

Також до м. Авдіївки доставлені харчові набори:

 

-   більше 10 тонн продуктів харчування та  продуктові набори на 5 тис. осіб (з розрахунку один пакет на дві особи) надійшли від фонду CARITAS Ukraine; 

-    доставлені 1280 продуктових наборів та на додатковому завантаженні зі складу у м. Дніпрі знаходиться 2550 наборів від Всесвітньої продовольчої програми (ВПП) ADRA Ukraine.

 

 

 

 

 

 

 

За допомоги ADRA Ukraine досягнена домовленість у рамках Всесвітньої продовольчої програми (ВПП) щодо поставки 7160 продуктових наборів (сухі пайки) із складу в м. Дніпрі (близько 95 тонн).

 

Наразі вирішуються проблеми з доставкою для населення чистої питаної води. За інформацію Авдіївської військово-цивільної адміністрації запаси питної води на три дні складають 40 тонн. З м. Маріуполя до м. Авдіївки додатково доставлено 5 тонн питної води організацією ADRA Ukraine. До 7 лютого є можливість надати ємкості для води на 1000 літрів.

 

Окрім цього, Міжнародний Комітет Червоного Хреста в Україні  (МКЧХ) готовий забезпечити додатково 40 ємкостей на 100 літрів питної води та 100 ємкостей на 10 літрів.

 

Проблем із забезпеченням ліками та іншими медикаментами немає.

 

 

 

 

 

 

Працюють 11 пунктів обігріву та 7 палаток обігріву облаштованих ДСНС. За сприяння благодійного фонду CARITASUkraine  1 палатку з обігрівом встановлено додатково.

 

У свою чергу організація ADRA Ukraine забезпечила 130-ма наборами теплих речей «Тепла коробка», яка розрахована на три особи та готова забезпечити 400 листів безазбестного шиферу.

 

Вантажівки Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) доставили до Адіївки будівельні матеріали для накриття вікон та дахів, а також предмети першої необхідності. Для забезпечення можливих потреб Агентство передало комплекти постільної білизни, ковдри, рушники та зимовий одяг для 500 осіб. 

 

Також від громадської організації «Проліски» з м. Дніпра відправлено вантажний автомобіль з теплими ковдрами та одягом.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/news_article?art_id=249708322&cat_id=244276429

 

Переглядів: 524 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 07:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024