Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 4 » Тернопільські рятувальники допомогли зібрати гуманітарний вантаж для жителів Авдіївки
21:22
Тернопільські рятувальники допомогли зібрати гуманітарний вантаж для жителів Авдіївки

 

ТЕРНОПІЛЬ - АВДІЇВЦІ

 

 

 

 

Тернопільські рятувальники допомогли зібрати

гуманітарний вантаж для жителів Авдіївки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У зв’язку із загостренням ситуації на Сході країни, під егідою Тернопільської обласної державної адміністрації та обласної ради, за активної участі Управління ДСНС України у Тернопільській  області, зібрано вантаж гуманітарної допомоги для мешканців міста Авдіївка Донецької області, що опинились в епіцентрі військового протистояння.

 

 

 

 

 

 

 

 

Голова обласної ради Віктор Овчарук підкреслив: «Ми не можемо залишатися осторонь,  коли наші співвітчизники на сході України потребують допомоги. Спільними зусиллями влади та волонтерів ми зібрали необхідне майно, яке стане у пригоді тим, хто цього потребує».

 

 

 

 

 

 

 

Як зазначив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна до формуванні вантажу, зокрема збору продуктових наборів для постраждалих, долучились всі райдержадміністрації, сільгоспвиробники краю, волонтери, представники Тернопільської  ОО ТЧХУ, яку очолює голова  Олександра Бригадир.

 

 

 

 

 

 

«Президент України Петро Порошенко дав доручення головам обласних та Київської міської державних адміністрацій вжити невідкладних заходів щодо надання гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки, які постраждали внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів з боку проросійських бойовиків. В переліку першочергових заходів – забезпечення теплим одягом, дизпаливом, засобами обігріву, продуктами харчування тощо», – наголосив Степан Барна.

 

 

 

 

 

 

Вчора, 3 лютого, вантажний автомобіль у супроводі рятувальників вирушив до місця призначення.

 

 

 

 

 

 

«Ми супроводжуємо до Авдіївки понад 20 тонн вантажу: це і продукти харчування, і медикаменти, і одяг, все інше необхідне майно та обладнання, по яке до нас звернулись представники Донецької ОДА. Настрій рятувальників – бойовий, вони готові до виконання завдань за призначенням», – відзначив заступник начальника управління ДСНС Юрій Берестецький.

 

 

Фото – www.nday.te.ua

За джерелом:

http://nday.te.ua/ternopilski-ryatuvalnyky-dopomohly-zibraty-humanitarnyj-vantazh-dlya-zhyteliv-avdijivky-fotoreportazh/

 

Переглядів: 534 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 14:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024