Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 7 » Херсонські школярі з НВК «Школа гуманітарної праці» зібрали гуманітарну допомогу для Авдіївки
14:50
Херсонські школярі з НВК «Школа гуманітарної праці» зібрали гуманітарну допомогу для Авдіївки

 

ЗЕРНА  МИЛОСЕРДЯ – ЗАСІВАТИ  ЗМАЛКУ

 

 

 

       

       Колектив учителів, учнів та батьків

       НВК «Школа гуманітарної праці» взяв

       активну участь в наданні гуманітарної

       допомоги жителям м Авдіївки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Школі гуманітарної праці у Херсоні трудиться учнівське Міністерство культури і шефської допомоги, яке активно займається волонтерською діяльністю. Уже багато років колектив школи надає допомогу дітям-сиротам притулку, Товариству Червоного Хреста України, ветеранам. Збирали допомогу для воїнів із зони збройного конфлікту, надавали підтримку сім'ям загиблих, дітям, чиї батьки захищають Україну на передовій.

 

 

 

 

 

 

І на цей раз дружний колектив ШГП не залишився осторонь. Для постраждалих від військових дій в м Авдіївці діти, педагоги та батьки дружно організували збір гуманітарної допомоги.

 

 

 

 

 

 

 

Відгукнулися всі: від дитсадкових груп до випускників. Оперативно протягом двох днів було зібрано все необхідне згідно переліку.

 

 

 

 

 

 

Так батьки 9Б класу закупили медикаменти і перев'язувальні матеріали на суму понад 700 грн., а сім'ї Слащевих, Лазорків і Хріненків закупили дитяче харчування на суму близько 1500 грн.

 

Не відставали від старшокласників і учні молодшої школи. Особливо активними були першокласники та їхні батьки - вони перший раз брали участь в цьому заході.

 

Сім'я Ковальових передала мішок рису, сім'я Сазонових - дитяче харчування, а їх син Платон передав дітям Авдіївки свою найулюбленішу і дорогу іграшку.

 

Сім'я Брауерів закупила продукти харчування, свічки, предмети особистої гігієни. А сім'ї Зубенків, Зозулі, Чикаленків, Онищенків, Бурмістрових, Вернеків розподілили між собою список рекомендованих предметів і закупили свічки, макарони, крупи, памперси, дитяче харчування.

 

Для перевезення теплих речей, продуктів харчування, медикаментів, санітарно-гігієнічних засобів, дитячого харчування, памперсів знадобився великий автобус. Всі зібрані учнями НВК «ШГП» речі були доставлені на пункт збору гуманітарної допомоги вчора, 6 лютого.

 

 

Фото – Фото УВК ШГП

За джерелом:

http://khersonline.net/novosti/obschestvo/77142-hersonskie-shkolniki-iz-shgt-sobrali-gumanitarku-dlya-zhiteley-avdeevki.html

 

Переглядів: 508 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 20:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024