Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 7 » Ріпкинська РО ТЧХУ, що на Чернігівщині, - учасник флешмобу «22PushupChallenge»
17:07
Ріпкинська РО ТЧХУ, що на Чернігівщині, - учасник флешмобу «22PushupChallenge»

 

ПО 22  ВІДЖИМАННЯ  -  22 ДНІ  ПІДРЯД

 

 

 

       Ріпкинська РО ТЧХУ, що на Чернігівщині,

       учасник флешмобу «22PushupChallenge»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щоб привернути увагу до українських ветеранів, які пройшли війну на Донбасі, та можливості того, що через психологічний стан вони можуть вчинити самогубство, в Україні розпочали флешмоб «22PushupChallenge». 

 

 

 


 

 

 

Задля суспільного усвідомлення проблем и попередження самогубств серед ветеранів подібний захід 5 лютого пройшов в м. Чернігові.

 

 

 

 

 

В ньому взяли участь представники військових частин Чернігівського гарнізону, ліцеїсти Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, студенти Чернігівського національного технологічного університету, учасники антитерористичної операції Чернігівщини, волонтери та всі бажаючі.

 

 

 

 


 

 

 

Медичний супровід на благодійній акції забезпечували співробітники та волонтери Ріпкинської районної організації Товариства Червоного Хреста України, які чергували на місці події під час флешмобу.

 

 

Довідково:

 

 

Щоб привернути уваги до українських ветеранів, які пройшли війну на Донбасі, та можливості того, що через психологічний стан вони можуть вчинити самогубство, в Україні розпочали флешмоб #22PushupChallenge, який має привернути увагу до цієї проблеми.

 

 

Одним зі перших цей флешмоб в Україні запровадив відомий волонтер Олексій Мочанов. За основу було взято американський варіант флешмобу, який був запроваджений після того, як в липні 2016 року Департамент у справах ветеранів США оприлюднив звіт щодо самогубств серед ветеранів в Сполучених Штатах Америки за 2014 рік. З'ясувалось, що близько 22 ветеранів щодня вчиняли самогубство. Пізніше ця цифра була уточнена і знижена до 20 на добу. За 2014 рік самогубство вчинили 7403 ветерани армії США.

 

 

«Але цифра 22 запам'яталась і задля суспільного усвідомлення проблеми попередження самогубств серед ветеранів народився флешмоб #22PuchupChallenge, в якому люди віджимаються на камеру 22 рази протягом 22 днів та передають естафету своїм друзям. Флешмоб швидко перекинувся через океан і дійшов до нас, хоча історія його виникнення відома не багатьом. Ми лише почали стикатися з цими проблемами. Треба пам'ятати, що за статистикою пік прояву ПТСР припадає на восьмий рік після травмуючого досвіду. Тому ми ще навіть не усвідомлюємо глибину цієї проблеми! Доєднуючись до флеш-мобу, ми привертаємо увагу до проблем наших Ветеранів. Наших, а не чужих», – написав Олексій Мочанов.

 

 

 

 

Фото – Чернігівської ОО ТЧХУ

За джерелами:

https://vk.com/club121644223?w=wall-121644223_55%2Fall

http://24tv.ua/ukrayintsi_rozpochali_fleshmob_v_pamyat_pro_biytsiv_yaki_pokinchili_zhittya_samogubstvom_n772280

 

 

Переглядів: 805 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 04:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024