Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 9 » В м. Кропивницькому турбуються про безпеку населення за участю Червоного Хреста
13:06
В м. Кропивницькому турбуються про безпеку населення за участю Червоного Хреста

 

РОБОЧА  НАРАДА

 

 

 

В м. Кропивницькому турбуються

про безпеку населення за участю

Кіровоградської ОО ТЧХ України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На базі Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету відбулась робоча нарада за участю керівників обласних управлінь Служби безпеки України, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції, а також представників волонтерських та громадських організацій м. Кропивницький, присвячена питанню порятунку людей та надання постраждалим першої медичної допомоги.

 

 

 

 

 

 

Учасники зустрічі обговорили питання взаємодії відповідних служб та волонтерів під час проведення антитерористичних операцій та ліквідації наслідків у разі їх виникнення, а також можливості координації спільних дій, спрямованих на порятунок та збереження життя населення під час виникнення надзвичайних ситуацій.

 

 

 

 

 

 

У рамках наради присутні мали змогу ознайомитись із сучасним технічним оснащенням Льотної академії, у тому числі – можливостями безпілотних літаючих апаратів, які можна застосовувати під час проведення пошукових і рятувальних заходів.

 

 

 

 

 

 

Учасників поінформували про діяльність громадських організацій:  «Волонтерський рух першої допомоги», «Український пошуково-рятувальний волонтерський загін» та Загін швидкого реагування Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, які тренуються на базі Льотної академії та можуть залучатись до проведення пошукових і рятувальних робіт, зокрема й під час антитерористичних операцій.

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

 

На базі Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету розпочалися 12-ти годинні курси з надання першої допомоги за участю курсантів навчального закладу та волонтерів Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Захід проводиться керівником Загону швидкого реагування Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Світланою Віталіївною Бондарчук  та волонтером цього загону - Бат-Ердене Сухее. 

 

 

 

 

 

 

 

Фото – Кіровоградської льотної академії та ДСНС в Кіровоградській області

За джерелами:

http://www.fotoinform.net/news/novosti-na-ukrainskom-yazike/kropivnitskiy-kerivnitstvo-upravlinnya-dsns-v-oblasti-vzyalo-uchast-u-naradi-z-pitan-poryatunku-lyud.html

http://mandarin-news.kr.ua/u-kropivnickomu-vchatsya-nadavati-pershu-dopomogu/

 

 

 

Переглядів: 546 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 06:54
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024