Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 9 » В Уманському медичному коледжі провели „круглий стіл” під знаком Червоного Хреста
20:00
В Уманському медичному коледжі провели „круглий стіл” під знаком Червоного Хреста

 

ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

 

 

       

 

       Нещодавно в Уманському медичному коледжі

       провели „круглий стіл” під знаком Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інформаційна група  студентів-волонтерів  четвертого  курсу Уманського медичного коледжу провели  „круглий  стіл” під знаком Товариства Червоного Хреста України. До заходу приєдналися студенти навчального закладу, всі охочі послухати,  про що йдеться на засіданні „круглого столу”.

 

 

 

 

 

 

«Поважай своє здоров’я, піклуйся про нього, дбай про нього з молодих років», -  йшлося у виступах доповідачів: Любові Гаврилової, Анжели Демченко, Христини Кобзи, Ольги Дякової, Тетяни Дерев’янко, Валерії Зозулі, Юлії Балабаш, Анни Аскерової, Насті Вовк.

   

 

 

 

 

 

Викладач медичного коледжу, досвідчений лікар вищої категорії Валерій Суботович високо оцінив інформаційний потенціал  студентів-доповідачів. Розповів, що така форма інформаційно - освітньої роботи в медичному коледжі постійна і дає свої позитивні результати.

  

 

 

 

 

 

Голова Уманської міськрайонної організації Валентина Чорна, котра була  присутня і виступила на заході, звернулася до директора медичного закладу Юрія Скоробрехи з проханням, дозволити інформаційній групі  медичного коледжу виступати перед  студентами навчальних закладів сільськогосподарського та педагогічного  напрямків освіти. Адже зроблені  студентами  доповіді, на її думку, всебічно  продумані, виважено підготовлені. В них є цінні повідомлення про основні засади  здорового  способу життя, збалансоване харчування. У студентських доповідях є також інформація про причини онкологічних захворювань, ознаки перших проявів онкологічних проблем в організмі, про  поведінку людини  при їх появі – можуть бути цікавими для сприйняття будь ким.

 

 

 

 

 

 

«Запропоновані слушні поради, що прозвучали з вуст випускників, допоможуть комусь вчасно попередити непрохану хворобу, зрештою, зберегти власне здоров’я, а може навіть і життя», - сказала Валентина Чорна.

     

 

 

 

 

 

Основний акцент в своїх повідомленнях студенти зробили на профілактиці  шкідливих звичок, своєчасному виявленні онкологічних захворювань, які сьогодні  досить поширені. Екологія, обтяжена спадковість, спосіб життя, недосконала медична допомога, життєві ризики  - негативно впливають на здоров’я.

 

 

 

 

 

 

Пам’ятаймо про це! Дбаймо належно про тих, хто уже хворий! При цьому важливо дотримуватися вимог медичної деонтології та етики!

     

 

 

 

 

 

Заступник директора медичного коледжу Валентина Домбровська, котра очолює на громадських засадах первинну організацію Товариства Червоного Хреста України навчального закладу, відзначила  активність студентів   інформаційної групи впродовж усіх років їх навчання. «Такі особистості нестимуть в люди знання, культуру взаємин, належну медичну допомогу», - сказала  досвідчений вихователь і педагог.

 

 

 

 

 

 

Інформаційна група медичного коледжу м.Умані готуватиметься до нових актуальних бесід на медичні теми, які мали би застерегти їх учасників від шкідливих звичок, що укорочують нам життя.

 

 

 

      

 

 

 

"Круглий стіл" пройшов у дружній і доброзичливій атмосфері. Зроблено ще один крок до здорового способу життя, якого так часто не вистарчає нашому сучасникові. 

 

 

                

                 

 

 

Фото - Уманської МРО ТЧХУ

Прес  - центр Уманської МРО ТЧХУ

 

 

 

 

 

Переглядів: 477 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 18:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024