Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 10 » Звіт про роботу Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України у 2016 р.
15:08
Звіт про роботу Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України у 2016 р.

 

НЕ ЗАНЕДБУВАТИ - МИЛОСЕРДЯ!

 

 

             

 

       Звіт про роботу Львівської ОО ТЧХ України  у 2016 р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Товариство Червоного Хреста України визнане Державою України і є на даний час єдиним національним Товариством Червоного Хреста, уповноваженим сприяти органам державної влади в їх діяльності в гуманітарній сфері.

 

 

Впродовж 2016 року у Львівській обласній організації Товариства Червоного Хреста України проводилась наступна робота:

 

Для підопічних ЛОО ТЧХУ видано медикаментів та продуктових наборів на суму - 277973 грн., додатково на свято Різдва Христового – 71 970,84 грн.

 

  • надана допомога одягом – 291814,6 грн.
  • взуттям - 14075 грн.

 

Всього обслужено на дому  6230 ОНГ , зокрема:

 

– інвалідів війни – 85;

- інвалідів праці – 48;

- учасників війни – 798:

- інвалідів дитинства – 148;

- лежачих хворих – 201.

 

В банках речей надано допомоги одягом і взуттям вагою– 17 429 кг, у пунктах прокату – 565 штук речей інвалідних засобів.

 

Надано гуманітарну допомогу лікувальним установам м. Львова та Львівської області:

 

-  медикаментами – 71 970,84 грн.;

-  оргтехнікою - 45 000,00 грн.;

-  подарунковими карточками «Епіцентр» - 6800 грн.

-  допомога Військово-медичному клінічному центру Західного регіону на суму - 89 327,97 грн.

 

На медико-соціальному супроводі хворих на мультирезистентний туберкульоз перебувало на обліку 129 хворих. Для цієї категорії недужих видано 1360 шт. продуктових наборів.

 

Проведено повне фінансове забезпечення  медикаментами, а також лікування дівчинки з опіками Романчак Анни Петрівни у 8-й міській клінічній лікарні м. Львова – в сумі 30 392,9 грн.

 

 

В  Червоноградській міській організації Товариства Червоного Хреста України:

 

Спеціально випікається хліб з вітамінними добавками – два рази на тиждень   для 297 дітей та 600 одиноких людей похилого віку, а це допомога на суму  519650,0  грн.  на рік.

 

  • В січні 2016р. до Різдвяних Свят 600 одиноких громадян отримали продуктові набори на суму 82 080 грн.
  • До Великодних свят одинокі громадяни отримали пасхальні набори в кількості 600 шт. на суму 47 400 грн.
  • До Дня св. Миколая 273 дітей із малозабезпечених сімей м. Соснівка та м. Червонограда отримали подарунки на суму  15 015 грн.
  • Гаряче харчування 40 дітей на суму 162 775,00  грн.

 

Яворівська  районна організація Товариства Червоного Хреста України

проводить програму  харчування одиноких людей похилого віку, дітей із малозабезпечених сімей, фінансування святкових вечорів для людей похилого віку –  на суму 62 200  грн.  

 

 

В зимовий період, при зниженні температури повітря, безпритульним з центру обліку та реєстрації бездомних громадян (м. Львів, вул. Кирилівська, 3а) постійно надається допомога одягом, постіллю, взуттям.

 

 

З 19-28 серпня 2016 року в смт. Брюховичі Львівської області проводив роботу міжнародний молодіжний літній табір під гаслом «Допомогти  та зрозуміти найбільш вразливі групи населення».  В заході брали участь 42 делегати з 6 країн   (Австрії, Грузії, Болгарії, Латвії, Німеччини, України), також були присутні – представники НК ТЧХУ,  Львівського молодіжного клубу, Данського Червоного Хреста. Основною метою табору є обмін міжнародним досвідом в сфері роботи з найбільш вразливими групами населення.

 

При Львівській ОО ТЧХУ створений  Загін швидкого реагування, члени якого проводять щорічні   навчання з  волонтерами  та представниками молодіжного клубу по допомозі населенню під час виникнення НС.

 

 

  • В жовтні 2016 року в м. Яремче відбулась конференція – семінар на тему "Добровільні рятувальні загони". Організатор  –   Союз Цивільної Оборони Швеції. Мета семінару –  вивчення досвіду роботи інших громадських рятувальних формувань. В роботі конференції брали участь працівники МСЦ ЛОО ТЧХУ, члени молодіжного клубу, члени ЗШР, волонтери.

 

 

  • В грудні 2016 р. пройшов навчально-методичний збір гірських рятувальників Карпатського регіону України (Організатор  ДСНС України ) з  метою удосконалення роботи гірських пошуково-рятувальних підрозділів ДСНС України, їхньої співпраці з громадськими організаціями, а також створення навчального центру з підготовки фахівців за напрямком «Рятувальник гірський».

 

 

  • Для ліквідації наслідків НС в гірських районах, постійно надається допомога постраждалим у вигляді будівельних матеріалів, гігієнічних наборів, фільтрів для води, тепловентиляторів, одягу, постелі, взуття, тощо. 

 

 

  • В 2016 році, під час пожежі у с. Грибовичі,  Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, а також Загін швидкого реагування, закупили для роботи рятувальників терморукавиці, дихальні маски, спальні мішки на суму 8280 грн.

 

 

  • В 2016 році, внаслідок пожежі житлового будинку в м. Стебник, в перший день всі потерпілі,  – 18 осіб, були забезпечені постіллю, ковдрами, засобами гігієни.

 

Успішно діє Загін швидкого реагування Львівської організації Товариства Червоного Хреста України при взаємодії з департаментом цивільного захисту населення.

 

Сайт Личаківської РО м. Львова ТЧХУ, створений в 2011 р., забезпечує працівників Товариства Червоного Хреста України щоденною інформацією про діяльність Товариства не тільки у своєму районі та Львівській області, але й в інших регіонах держави, що на даний час є досить актуальним і затребуваним.

 

Всі успіхи, які досягнула Львівська ОО ТЧХ України в 2016 р. – це результат милосердя мешканців області і наших зарубіжних партнерів. Висловлюю всім добротворцям – найщирішу подяку і запрошую до співпраці у 2017 році!

 

 

 

Фото – Ірини Апостолюк

Валентин Мойсеєнко,

голова  Львівської ОО ТЧХ України                                                  

Переглядів: 702 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 22:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024