Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 10 » У Києві відбулося перше засідання жіночого клубу «Дружини України»
18:42
У Києві відбулося перше засідання жіночого клубу «Дружини України»

 

НАПЕРЕДОДНІ  ДНЯ  ЗАКОХАНИХ

 

 

 

Напередодні Дня св. Валентина відбулося

перше засідання у київському жіночому клубі

«Дружини України»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Подільській районній організації м. Києва Товариства Червоного Хреста України 8 лютого, - за тиждень до Дня св. Валентина, - відбулось перше засідання групи самодопомоги для дружин та матерів учасників збройного конфлікту на сході України.

 

 

Захід відбувся за співпраці Подільської районної організації м. Києва Товариства Червоного Хреста України з Київською міською спілкою ветеранів збройного конфлікту на сході України (Подільського району) та громадською організацією «Життя після АТО» в рамках реалізації проекту «Дружини України» в Подільському районі м. Києва.

 

 

Група самодопомоги сформована так, що вона – зцілююче середовище для жінок, котрі перебувають в схожій ситуації та обставинах. Це вкрай важливий напрямок роботи з жінками. Подібні групи довели свою ефективність в різних країнах.У групах самодопомоги є правило конфіденційності. Тому всі висловлені тут думки й почуття - не вийдуть за межі стін організації

 

 

Можна зазначити, що ті жінки, котрі тільки прийшли на зустріч, і ті, що виходили після її закінчення, дуже відрізнялися. У них з'явився блиск в очах, піднесений  настрій, змінилося ставлення одна до одної. Здавалося, що дві години спілкування зробили їх рідними.

 

 

 

 

 

 

Найцінніше в такій групі – «почуття ліктя», яке свідчить, що ти не один, що є люди, здатні розпізнати і зрозуміти твій душевний біль, а також розділити радість, яка очікує на більшість жінок у свята, перше з яких - День св. Валентина. Любов – найкращі ліки від усіх душевних недуг.

 

 

Дякуємо учасницям жіночого клубу та волонтерам Подільської районної організації м. Києва ТЧХУ, котрі утворили ініціативну групу – за їх активну життєву позицію!

 

 

 

Фото – Подільської РО м. Києва ТЧХУ

За джерелом:

https://vk.com/redcrosskyiv?w=wall-130674630_54%2Fall

 

 

 

 

Переглядів: 539 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 12:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024