Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 11 » Волонтер Німецького Червоного Хреста Тілль Майєр – знову у гостях у Львівській ОО ТЧХ України
09:30
Волонтер Німецького Червоного Хреста Тілль Майєр – знову у гостях у Львівській ОО ТЧХ України

 

ЗУСТРІЧ НА "ПОПЕЛИЩІ" ПАТРОНАЖНОЇ СЛУЖБИ

 

 

     

 

     Волонтер Німецького Червоного Хреста Тілль Майєр –

     знову у гостях у Львівській ОО ТЧХ України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До Львівської обласної організації ТЧХУ в черговий раз прибув благодійник, волонтер Німецького Червоного Хреста, головним принципом життя якого є допомога  знедоленим людям - Тілль Майєр.

 

 

Цього разу він прибув з командою колег-добровольців з Німеччини з метою відвідання вдома людей, яких обслуговували патронажні медсестри ЛОО ТЧХУ, і які залишились зараз зовсім без сторонньої опіки, яку надавав до 1 січня 2017 р. Червоний Хрест.

 

На патронажну службу, на жаль, в держави не вистачило коштів і медсестри Червоного Хреста, звільнені за скороченням, влаштувались на інші роботи, але серцем і душею залишились зі  своїми підопічними і подальше на волонтерських засадах допомагають доставляти медикаменти, продуктові набори своїм колишнім підопічним.

 

Німецькі  активісти вражені  відданістю українських червонохрестівців, тому і надалі стараються допомогти зі своєї сторони підтримати Львівський Червоний Хрест та одиноких малозабезпечених львів'ян.

 

 

Зустрілись німецькі волонтери також і з підопічними медико-соціального центру Львівської обласної організації ТЧХУ. Волонтери послухали пісні, вірші, які читали люди у віці 85-96 років. Вони понад 20 років відвідують МСЦ ЛОО ТЧХУ і знають, що тут їх другий дім.

 

Це була надзвичайно зворушлива зустріч. Пригощались варениками і солодощами. Чаювали. Долучилась до зустрічі голова Залізничної РО м. Львова ТЧХУ п. Уляна Стельмах, котра заграла на бандурі й українською народною піснею привітала учасників торжества.

 

Цілий тиждень був напружений. В МСЦ приходили малозабезпечені люди за продуктовими пакетами, які були придбані за кошти Баденського Червоного Хреста. До збору коштів, на які їх закупили, залучалися громадяни Німеччини, завдячуючи публікаціям Тілля Майєра у німецькій пресі, виступах по радіо і телебаченню.

 

 

Тілль особисто знайомився з одержувачами продуктових наборів і на власні очі бачив, яка категорія людей одержує гуманітарну допомогу з Німеччини.

 

 

Голова Львівської ОО ТЧХУ Валентин Мойсеєнко подякував за милосердя німецьким волонтерам: Тіллю Майєру, Дустіну Гемерлайну, Маіку і Пірміну Стірнолям. Він обговорив з Тіллем Майєром перспективи подальшої співпраці ЛОО ТЧХУ та Баденського Червоного Хреста.

 

 

Гості відбувають зі Львова в неділю. Побажаймо ж їм щасливої дороги і нових успіхів на ниві милосердя!

 

 

Фото – Тілля Майєра

Ніна Добренька,

директор МСЦ Львівської ОО ТЧХУ

 

 

 

 

Переглядів: 587 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 18:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024