Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 13 » Вітання Ігорю Баглаю, волонтеру Куп'янської МРО ТЧХУ, з нагоди закінчення медичного коледжу
14:23
Вітання Ігорю Баглаю, волонтеру Куп'янської МРО ТЧХУ, з нагоди закінчення медичного коледжу

 

ВІТАННЯ ДРУЗІВ

 

 

 

 

 

Вітання дрізів Ігорю Баглаю, волонтеру Куп'янської МРО ТЧХУ,

що на Харківщині, з нагоди закінчення медичного коледжу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Куп'янський Загін швидкого реагування Червоного Хреста вітає свого першого командира - Ігоря Баглая - з випуском з Куп'янського медичного коледжу імені М.С. Шкарлетової і з отриманням диплома з відзнакою за спеціальністю «Акушерська справа».

 

 

 

 

 

 

Ігор не тільки створив у 2015 р. у м. Кп'янську Загін швидкого реагування Червоного Хреста, а й був його командиром цілих півтора року, ініціатором кількох тренінгів, наближених до реальних умов, провів безліч чергувань і майстер-класів з першої долікарської допомоги.

 

 

 

 

 

 

Співробітники та волонтери Червоного Хреста Харківщини також вітають Ігоря і бажають йому реалізації всього задуманого і успіхів у такій нелегкій медичній справі!

.

Редакція нашого сайту приєднується до цих теплих дружніх привітань, і при нагоді повертається до попередніх публікацій про те, яким були студентські роки Ігоря Баглая в 2015-2016 рр. у медичному коледжі.

 

Ось один з таких матеріалів:

 

НАВИКИ З ПОРЯТУНКУ ЖИТТЯ

 

Майстер-клас з першої долікарської допомоги провели волонтери Куп'янського ЗШР Червоного Хреста на Харківщині для внутрішньо переміщених осіб району.

 

 

 

 

 

 

На цьому занятті кожен учасник отримав знання про різні травмах і про те, як максимально і ефективно надати першу долікарську допомогу до приїзду «Швидкої допомоги».

 

 

 

 

 

 

«У мене двоє синів, і постійно виникають проблеми надання першої долікарської допомоги при травмах. Волонтери покроково пояснили методи надання першої долікарської допомоги. За це їм величезне спасибі», - каже Віра, молода мама.

 

Дякуємо за надане місце проведення майстер-класу педагогічному колективу Куп'янського медичного коледжу ім. М.С. Шкарлетової.

 

Довідково:

 

Очолює цей ЗШР Червоного Хреста студент групи А-27 Куп'янського медичного коледжу ім. М.С. Шкарлетової Ігор Баглай.

 

На початку 2016 року його у коледжі вітали з перемогою у номінації «Юний талант» у конкурсі «Людина року – 2015» м. Куп’янська!

 

За ініціативи адміністрації Куп’янського медичного коледжу ім. Марії Шкарлетової, його кандидатуру було запропоновано розглянути на лютневому засіданні 2016 р. Куп’янської міської ради для участі у зазначеному конкурсі. На Ігоря Андрійовича Баглая директор медичного коледжу Олег Миколайович Брянцев дав ґрунтовну характеристику.

 

 

 

 

 

 

До коледжу Ігор прийшов як лідер військово-патріотичного клубу «Сокіл», має досвід у парашутному спорті, здійснив стрибки з парашутом з літака АН-2.

 

У минулому навчальному році він, студент групи А-17, став переможцем 50-ї ювілейної студентської конференції «Розвиток охорони здоров’я на Слобожанщині в історичному та сучасному вимірі». Зараз бере активну участь у роботі студентського наукового гуртка під керівництвом кандидата медичних наук Наталії Миколаївни Луценко. За результатами наукових досліджень, планується до видання його наукова публікація на тему: «Медико-соціальні аспекти першого штучного аборту».

 

Упродовж 2014 – 2015 року закінчив курси Товариства Червоного Хреста м. Лисичанська та отримав сертифікат волонтера. Брав участь у виявленні ушкоджень будинків м. Лисичанська під час збройного конфлікту на сході України.

 

У літні канікули займався на полігоні Товариства Червоного Хреста в м. Києві.

 

29 серпня 2015 р. І.А. Баглай став ініціатором створення у місті Куп’янську загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України. До складу загону, який він очолив, входять особи, які володіють навичками надання першої долікарської допомоги населенню при надзвичайних ситуаціях. Починаючи з вересня 2015 р. двічі на тиждень проводить заняття для волонтерів ЗШР Товариства Червоного Хреста. Загін надавав першу медичну допомогу на свята, проводить волонтерську роботу у навчальних закладах та організаціях Куп’янська.

 

І.А. Баглай – активний учасник екологічних акцій «Ми за чистий Куп’янськ». У школах міста проводить профорієнтаційну роботу, виступаючи з доповідями «Моя майбутня професія».

 

І от 19 лютого спеціальною комісією Куп’янської міської ради було розглянуто кандидатури претендентів на нагородження відзнакою «Людина року – 2015» по місту Куп’янську. 14 учасників у 14 номінаціях було визначено для нагородження.

 

18 березня 2016 року у великій залі ПК ім. В.І.Кошелєва відбулась урочиста церемонія нагородження почесною відзнакою "Людина року – 2015".

 

У номінації «Юний талант» Людиною року було визнано студента Куп’янського медичного коледжу ім. Марії Шкарлетової Ігоря Андрійовича Баглая.

 

 

 

 

 

 

Йому вручено диплом та нагрудний знак «Людина року» Куп’янським міським головою.

 

Відомості про осіб, яким присвоєно звання, заносяться до книги „Людина року ” в хронологічному порядку.

 

Книга “Людина року ” постійно зберігається у виконавчому комітеті Куп’янської міської ради (після заповнення передається на збереження до Куп’янського музею).

 

Радіємо успіхам Ігоря і бажаємо йому подальших злетів!

 

 

 

Фото – прес-служби Куп'янської МРО ТЧХУ

За джерелом:

https://vk.com/redcrosskh?w=wall-126579088_101

https://vk.com/redcrosskh?z=photo-126579088_456239067%2Fwall-126579088_178

 

Переглядів: 594 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 15:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024