Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 18 » Мостиська РО ТЧХУ – учасник відзначення Міжнародного дня хворого у с. Хоросниця, що на Львівщині
20:44
Мостиська РО ТЧХУ – учасник відзначення Міжнародного дня хворого у с. Хоросниця, що на Львівщині

 

БУДЬТЕ, ЗДОРОВИМИ !

 

 

 

     

     Мостиська РО ТЧХУ – учасник відзначення

     Міжнародного дня хворого у с. Хоросниця,

     що на Львівщині

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чого в першу чергу ми бажаємо своїм близьким, рідним, знайомим чи просто першим-ліпшим перехожим? Звичайно ж, - здоров'я! Адже це – найдорожчий скарб в нашому житті, який не купиш ні за які гроші...Червоний Хрест і його партнери - докладають багато сил і енергії для пропаганди здорового способу життя серед населення.

 

Це добре розуміють в Мостиській РО ТЧХУ, що на Львівщині, тому широко пропагуємо здоровий спосіб життя. А для тих, хто все-таки потрапив у біду, готуємо волонтерів Червоного Хреста. Стараємося навчити їх так, щоб вміли рану перв"язати, добре слово сказати, підтримати постраждалого на силі духу. В цьому допомагають нам завідуючі ФАПами.

 

Так, наприклад, нещодавно в приміщенні бібліотеки с. Хоросниця з нагоди Міжнародного дня хворого, який відзначався у світі 11 лютого, була проведена інформ – хвилинка. На ній завідувач місцевим ФАПом п. Богдан Біганський надав інформацію присутнім щодо правильності надання психологічної допомоги при різних психічних станах.

 

 

 

 

 

 

 

Враховуючи те, що серед учасників були і школярі, п. Богдан торкнувся проблем правильної поведінки учнів з новачками, хворими, тими дітьми, що мають обмежені можливості. Розповів також, як слово може підбадьорити хворого і допомогти йому швидко одужати…

 

 

 

 
 
 

 

 

 
Всі учасники заходу отримали в подарунок методички, які люб'язно надала Мостиська РО ТЧХУ. 

 

«У цей День бажаю всім, хто здійснює догляд за немічними і хворими - сил і здоров'я, бадьорості і гарного настрою! А всім хворим - полегшення і одужання, енергії, душевного тепла і підтримки!» - завершив свою інформ - хвилинку завідуючий ФАПом п. Богдан Біганський.

 

Психологічні знання хоча би на елементарному рівні - необхідні всім, бо перебуваючи на місці незвичайної пригоди - зможемо запропонувати надійну підтримку постраждалим, проявити до них емпатію, стурбованість, милосердя, щоб допомогти їм подолати страх і вийти із стресового стану.

 

 

 

Люба - Оксана Рабій,

голова Мостиської районної організації ТЧХУ

 

 

Фото – Мостиської РО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011660474413&fref=pb&hc_location=profile_browser

 

Переглядів: 575 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 06:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024