Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Лютий » 19 » Білоцерківська МО ТЧХУ розпочала заняття на перших в цьому році курсах з надання долікарської допомоги
20:44
Білоцерківська МО ТЧХУ розпочала заняття на перших в цьому році курсах з надання долікарської допомоги

 

КУЛЬТУРУ БЕЗПЕКИ – У МАСИ

 

 

     

      Вчора, 18 лютого, у Білій Церкві розпочалися заняття

      на перших в цьому році 12 - годинних курсах Товариства

     Червоного Хреста України з долікарської допомоги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Через рік Товариство Червоного Хреста України буде відзначати 100-річчя з дня свого заснування. За цей час Товариство розробило і втілило у життя численні благодійні програми, необхідні для вирішення соціальних проблем. Один з напрямків його діяльності – це, зокрема, надання практичної допомоги постраждалим під час стихійного лиха, аварій та катастроф.

 

 

 

 

 

 

Саме тому Білоцерківська міська організація ТЧХУ приділяє велику увагу впровадженню програми навчання населення навичкам надання першої долікарської допомоги. Хотілось би, щоб люди, котрі знають основи надання такої допомоги, були у кожній родині, серед співробітників і сусідів, щоб вони змогли потурбуватися як про власне здоров`я, так і про здоров`я оточуючих.

 

 

 

 

 

 

Практична частина занять досить ґрунтовна. У програму входять: проведення штучної вентиляції легень дорослих і дітей, організація серцево-легеневої реанімації дорослих і немовлят. Щоб отримати навик у цих рятувальних операціях, курсанти пройдуть тренінг на сучасних спеціальних манекенах.

 

 

 

 

 

 

По закінченні 12-годинного курсу занять Червоний Хрест видасть сертифікат міжнародного зразка. Заняття проводяться в офісі Білоцерківської МО ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

Досвідчені інструктори і тренер з долікарської допомоги Червоного Хреста залюбки поділяться із зацікавленими особами своїми знаннями та навичками. Хочеться сподіватися, що серед курсантів знайдуться охочі влитися у ряди Загону швидкого реагування Червоного Хреста Білої Церкви, який очолює тренер з надання долікарської допомоги Марина Сметана, щоб гордо називатися «волонтером – червонохрестівцем»!

 

 

 

 

Фото – Білоцерківської МО ТЧХУ

За джерелом:

https://vk.com/redcrossbc?w=wall-28599694_1303

 

 

Переглядів: 594 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 02:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024